Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Παλεύουμε για να σταθεί ξανά η πατρίδα μας στα πόδια της.

Η Νέα Δημοκρατία παλεύει για να αλλάξει το πρότυπο της Ανάπτυξης

Για να γίνει ξανά η Ελλάδα χώρα ευημερίας, δικαιοσύνης, με δικαίωμα στις υψηλές φιλοδοξίες και στις υψηλές προσδοκίες για τους ανθρώπους της. 
Χώρα ελπίδας για τα νέα παιδιά, όπου οι άξιοι θα προκόβουν, οι αδύναμοι δεν θα εγκαταλείπονται, όλοι θα ενθαρρύνονται να προσπαθούν κι όλοι θα έχουν και μια ...
δεύτερη και μια τρίτη ευκαιρία.
Αυτή είναι η Προοπτική που εμείς έχουμε για τον τόπο μας! 
Είναι ρεαλιστική, αρκεί να την πιστέψουμε.  
Είναι πραγματοποιήσιμη, φτάνει να προσπαθήσουμε
Απ’ όλα τα δεινά, απ’ όλα τα άσχημα, τα κακά που μπορεί να πλήξουν μια οικονομία σήμερα – τα ελλείμματα, τα χρέη, ο πληθωρισμός – το χειρότερο απ’ όλα και το πιο άδικο είναι η ανεργία. Γιατί σκοτώνει το μέλλον των ανθρώπων, διαλύει τον κοινωνικό ιστό και διώχνει τα νέα τα παιδιά, τους νέους ανθρώπους από τον τόπο μας.
Και αν είμαστε κόμμα λαϊκό, γι’ αυτό είμαστε. Γιατί κοιτάμε αυτές τις φτωχές τάξεις.  Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη χώρα. Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος της Ανάπτυξης. Ο δρόμος της Ανταγωνιστικότητας.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σκοτώνει την Ανάπτυξη με την ασφυξία που επιβάλλει και Τορπιλίζει την Ανταγωνιστικότητα, με την κατακόρυφη αύξηση των φόρων.
– Αλλά, επιπλέον, διαλύει την κοινωνική συνοχή, με την υποβάθμιση των εισοδημάτων -και κυρίως όσων δεν ευθύνονται για την τωρινή κρίση. Και με την άνοδο της ανεργίας, χτυπάει πια την κάθε οικογένεια στην Ελλάδα. 
Εμείς από την αρχή  δείξαμε ένα πρόσωπο αποφασιστικότητας: Είπαμε όχι στο Μνημόνιο και δείξαμε έγκαιρα ότι αυτό θα οδηγούσε σε αδιέξοδο. Τώρα, οι περισσότεροι συμφωνούν, εντός και εκτός Ελλάδας, ότι αυτή η Πολιτική του Μνημονίου με τίποτα δεν μας βγάζει από τη σημερινή κατάσταση. Και ότι έχει οδηγήσει τη χώρα, πράγματι, σε αδιέξοδο. Είμαστε υπερήφανοι για αυτήν την συνειδητή επιλογή μας.
– Αλλά δείξαμε εκτός από πρόσωπο αποφασιστικότητας και πρόσωπο όπως μας πρέπει, υπευθυνότητας:
Γι’ αυτό και διατυπώσαμε από νωρίς τη δική μας εναλλακτική πρόταση για έξοδο από την κρίση.
Εμπρός λοιπόν να αφήσουμε την παθητική στάση και να διεκδικήσουμε  τη χώρα μας. «Δεν είμαστε ένοικοι στη χώρα αυτή!!!!. Είμαστε τα αφεντικά, μας ανήκει» . «Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι το ΝΑΤΟ μας επέβαλε να μοιραστούμε το Αιγαίο με την Τουρκία;» όπως και το Καστελόριζο κινδυνεύει να εξαιρεθεί από την ΑΟΖ και διεξάγεται ένας χορός εκατομμυρίων – δισεκατομμυρίων ευρώ «από αλλότρια συμφέροντα , που κρύβονται !!, χωρίς να ενημερώνετε ο λαός, χωρίς να έχει ενημερωθεί καν η Βουλή των Ελλήνων».
«Το αποκορύφωμα του μυστηρίου κρύβεται πίσω από τις πρόσφατες Έλληνο-τουρκικές συνομιλίες… Γι αυτό είναι ανάγκη να καταστήσουμε τη χώρα μας απόρθητο φρούριο για να μπορέσουμε να ξαναπούμε αν και όταν χρειαστεί «Μονών Λαβέ» Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσο της οικονομικής μας ανάπτυξης.
Το ταμείο του ΠΑΣΟΚ έγινε. Και βρήκε ότι η «αλλαγή» ήταν υποθηκευμένη. Ότι ο σοσιαλισμός και ο «εκσυγχρονισμός» είχε θεματοφύλακες τον Τσοχατζόπουλο, τον Βαρελή  τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη. Και από το παραπλανητικό ψέμα του κ. Παπανδρέου πως λεφτά υπάρχουν μας οδήγησαν ,στο μαζί τα φάγαμε με τους κοπρίτες του πληθωρικού κ. Πάγκαλου.
Τώρα ? ο κ. Παπανδρέου θυμήθηκε την μεγάλη «εθνική προσπάθεια» που απαιτείται για να ξεπεράσουμε την κρίση? Ζητά έναν «νέο πατριωτισμό». Όταν καταργούσε το υπουργείο  Μακεδονίας Θράκης και το «εθνικής» από το υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων , δεν το είχε κατά νου; Όταν χάριζε την Ελληνική ιθαγένεια στον κάθε λαθρομετανάστη, για να υφαρπάξει και την ψήφο του, αγνοούσε αυτόν τον «νέο πατριωτισμό»;
Έρχεται πολύ σύντομα λοιπόν η μέρα που το ΠΑΣΟΚ θα πέσει γρήγορα  .
Και  δεν  θα πέσει γιατί ξεπούλησε , υποθήκευση και ρεζίλεψε τη χώρα κάτι ανάλογο είχε γίνει πάλι επί Σημίτη (Οτσαλάν, Σολωμός Σωλομού).
Δεν θα πέσει γιατί θα έρθει σε ρήξη με την Εκκλησία (το χε ξανακάνει επί Σημίτη με τις ταυτότητες) ούτε επειδή θα υποβιβάσει την Εκκλησία και θα επικυρώσει την εκλογή των ψευτομουφτήδων στη Θράκη, άρα θα αναγνωρίσει την ύπαρξη τους.
Το ΠΑΣΟΚ θα πέσει γιατί έρχεται η αναδιάρθρωση του χρέους. Τα νούμερα των τεχνοκρατών(ΔΝΤ κτλ), που βλέπουν το λαό της Ελλάδας ως παραγωγικές μονάδες και το ελληνικό έθνος ως τον πλέον κατάλληλο «πελάτη» για να αποδείξουν τις τοκογλυφικές «αρετές» τους, δεν «βγαίνουν». Έρχεται η χρεωκοπία…. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
Η νέα Δημοκρατία με ηγέτη τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίον  ανέδειξε ένα ορμητικό ποτάμι που συνέτριψε με την ψήφο και την δυναμική του , τα τζάκια και τις σκοτεινές κάμαρες, τις προθέσεις δημοκόπων και δημοσκόπων. Έναν Ηγέτης που έφερε πάλι στην επιφάνεια τις Ιδέες μας. Μίλησε για πραγματική πολιτική, πατριωτισμό, εθνικό συμφέρον, κοινωνική δικαιοσύνη η οποία δεν είναι πατέντα στο Υπουργείο Εμπορίου κατοχυρωμένη στο όνομα της όποιας αριστεράς.
. Οι καιροί που ήδη ήρθαν είναι άγριοι. Θα απαιτήσουν όλες τις δυνάμεις μας, τον καλύτερο εαυτό μας .Θα είμαστε ενωμένοι δίπλα του με μια και μοναδική ατζέντα. Την δική του, των ιδεών του, των κοινών μας ιδεών. Ο Αντώνης Σαμαράς κάρφωσε την Σημαία του στην γη της ελπίδας και γύρω της έρχονται πάνοπλοι όσοι αγαπούν την Πατρίδα. Έρχονται όσοι πιστεύουν στην δημιουργικότητα και την ανάπτυξη.                Όσοι θέλουν όχι μόνο δυνατή παράταξη, αλλά δυνατή Ελλάδα.
Η αληθινή αμφίπλευρη διεύρυνση δεν θα γίνει με υποστολή της σημαίας των ιδεών μας. Αντιθέτως Θα σηκώσουμε την σημαία μας ως τον ουρανό! Η αμφίπλευρη διεύρυνση θα γίνει με βάση πράγματα που βρίσκονται βαθιά μέσα στην καρδιά και την συνείδηση των ανθρώπων, πράγματα για τα οποία έχουν μνήμες κι αισθήματα.
Δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν για την αγάπη μας στην Πατρίδα και στο Έθνος μας. Είναι σαν να μας ζητούν να απολογηθούμε γιατί αγαπάμε τους γονείς και τα παιδιά μας.
Το 2011 θα είναι δύσκολο για όλους, έτσι κι αλλιώς.
Αλλά για μας πρέπει να γίνει μια αφετηρία για νέο ξεκίνημα. Ας αφουγκραστούμε λοιπόν, ακόμα πιο δυνατά ,τον παλμό της κοινωνίας. Και ας μεταδώσουμε, ακόμα πιο δυνατά στην κοινωνία, το μήνυμα της Ελπίδας.
Ψηλά το κεφάλι ο αγώνας τώρα ξεκινά και θα παρασύρει όλους τους Εθνικά σκεπτόμενους πατριώτες , με εμπνευστή τον λαό και  καθοδηγητή τον πρόεδρο μας τον Αντώνη Σαμαρά.
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΣΑΡΑΓΚΛΗ 
 Μέλλος  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & Γραμματέας ΝΟΔΕ ΔΡΑΜΑΣ
http://godrama.gr/?p=14982

Δεν υπάρχουν σχόλια: