Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η Αντιπολίτευση πρέπει να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών

Έκθετη η κυβέρνηση και  ο Παπακωνσταντίνου μετά τις ανακοινώσεις της Τρόικας...
Μας είπαν ότι απέτυχαν και ότι η μόνη λύση είναι να ξεπουλήσουμε την Δημόσια Περιουσία μας για να εισπράξουμε 50 δις ευρώ, μέχρι το 2015!
Το 2011 πρέπει τα έσοδα από την Δημόσια Περιουσία να είναι 8 δις, όταν στον προϋπολογισμό έχει εγραφεί, σ' αυτό τον λογαριασμό μόλις 1 δις ευρώ!
Να τους είμαστε ευγνώμονες λοιπόν, γιατί άφησαν απ' έξω τα Μνημεία μας, προς το παρόν... 
Κουνούσαν τα χέρια τους επιδεικτικά και μιλούσαν υποτιμητικά για την χώρα μας... 
Τα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας τους άκουγαν ως καλοί υποτακτικοί και δεν σηκώθηκαν να φύγουν από την αίθουσα!
Και αναρωτιόμασταν όλοι μας, που εξαφανίσθηκε ο Σρός Καν;...
Μας τα είπαν οι εκπρόσωποι του, που ουσιαστικά αγνόησαν την κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών,  προχωρώντας σε συνέντευξη τύπου
Βαρύ είναι το κλίμα τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στο ΠΑΣΟΚ για τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καθώς αντί να βγεί ο ίδιος και να ανακοινώσει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, άφησε τους εκπροσώπους της Τρόικας να το κάνουν.
Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει οργή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. 
Μάλιστα ορισμένοι βουλευτές κάνουν λόγο για "κρυφτό" του υπουργού Οικονομικών, ενώ ετοιμάζουν σφοδρείς επιθέσεις εναντίον του απο Δευτέρα....
Απο την πλευρά της η ΝΔ μελετά το ενδεχόμενο ζητήσει την παραίτηση του Γ. Παπακωνσταντίνου ...
Νωρίς το πρωϊ σήμερα,μετά την γενική κατακραυγή, γύρω στις 2 πμ, ο κ. Πεταλωτής εξέδωσε ανακοίνωση που τους κριτικάρει... 
ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ , ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΓΑΘΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΑΓΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ.

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι αργά για ψεύτικα δάκρυα από την κυβέρνηση.
Η μεταμεσονύκτια θεατρική παράστασή της αποτελεί φαρσοκωμωδία.
Η χθεσινή τηλεοπτική κατάργησή της από την Τρόικα, που προσέλαβε την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού, είχε ήδη συντελεστεί με το Μνημόνιο, που υπέγραψε πανηγυρίζοντας.
Η καθυστερημένη “ιερή αγανάκτησή της” δεν αποσκοπεί σε τίποτε άλλο παρά στην εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, που αισθάνθηκε οργή για την ταπεινωτική συμπεριφορά των ξένων κυβερνητικών εταίρων.
Γιατί, ήδη η κυβέρνηση ήξερε πολύ καλά και τις προθέσεις και τις αποφάσεις της Τρόικας.
Μαζί της είχαν αποφασίσει, όπως κατ΄ επανάληψη, δημόσια έχει δηλώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Και προφανώς πήρανε χθες γραμμή από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, όταν τον άκουγαν να λέει ότι “δεν θα απολέσουμε βασικά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας”!
Άλλωστε, ήταν η ίδια η κυβέρνηση που δεν είχε αντιδράσει όταν ο κ. Τόμσεν, στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου της Τρόικας, είχε βάλει ευθέως κατά του θεσμικού ρόλου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας.
Πως αλλιώς, λοιπόν, να εξηγήσει κάποιος την απίστευτη πρόκληση της Τρόικας η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας κάνει τη χάρη να μην συμπεριλάβει στη γενική εκποίηση τα αρχαία μας μνημεία
Πως αλλιώς, λοιπόν, να εξηγήσει κάποιος την απίστευτη ευκολία με την οποία θέλει να βγάλει στο σφυρί όλη τη δημόσια περιουσία.
Πως, αλλιώς, λοιπόν να εξηγήσει κάποιος τις προσβλητικές αναφορές για τις αντιδράσεις του λαού στα σκληρά μέτρα.
Θυμίζουμε ότι, όταν η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τις προτάσεις της τον Ιούλιου του 2010, είχε επιμείνει ότι την περιουσία του Δημοσίου πρέπει να την αξιοποιήσουμε και όχι να εκποιήσουμε τα ασημικά της χώρας.
Μετά το χθεσινοβραδινό κλαυσίγελο τίθεται πλέον άμεσο θέμα απομάκρυνσης του κ. Παπακωνσταντίνου».