Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Οι δικτατορίσκοι της Σοσιαλιστικής Διεθνούς

Η παράκρουση που επικρατεί στις τάξεις της ελληνικής αριστεράς έχει φτάσει πλέον στα όρια   του γελοίου. 
Μόλις ξεκίνησαν οι αναστατώσεις στις Αραβικές χώρες της Β. Αφρικής και της Μ. Ανατολής βούιξαν ελληνικά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις για την εκδηλωμένη πλέον  λαϊκή οργή ενάντια της αμερικανικής ανάμιξης στις χώρες αυτές και των καπιταλιστών συμμάχων της που κυβερνούσαν για χρόνια εκεί. 
Σύντομα όμως μερικές αλήθειες ήρθαν στο φως και η πραγματικότητα άρχισε να αποκαλύπτεται. ..

Οι ηγέτες της Αιγύπτου και της Τυνησίας ήσαν (κι εξακολουθούν να είναι) μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. 
Τα κόμματα που κυβερνούν ακόμα σήμερα σε όλες περίπου τις δοκιμαζόμενες μουσουλμανικές χώρες είναι σοσιαλιστικά ενώ τα στρατιωτικά καθεστώτα που βρίσκονται πίσω τους είναι προϊόντα του περίφημου κι’ εθνεγερτικού Αραβικού Σοσιαλισμού. 
Καθεστώτα που ζωγράφιζαν τους Αμερικανούς σαν διαβόλους (Συρία, Αίγυπτος, Σουδάν, Αλγερία, Υεμένη) προσέγγισαν πριν κάποια χρόνια τη Δύση, σαν αντίβαρο στην ισλαμική απειλή που περικύκλωνε τις κοινωνίες τους. Μόνο όμως σαν δορυφόροι των Αμερικανών δεν είναι δυνατόν να κατηγορηθούν!
Αξαφνα ο τόνος των ισχυρισμών μεταβλήθηκε. 
Και οι εξεγέρσεις τώρα αποτελούν «προϊόν συνωμοσίας» που συντονίζεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Με στόχο την ανανέωση του ελέγχου που ασκούν στην Μ. Ανατολή!! Όλες οι εξελίξεις λοιπόν, ανεξάρτητα πόσο αντιφατικές φαντάζουν μεταξύ τους, υποχρεωτικά πρέπει να αποτελούν προϊόντα αμερικανικών παρασκηνιακών κινήσεων. Για ό,τι λοιπόν συμβαίνει πάντοτε η Δύση ευθύνεται. 
Δεν έχουν ποτέ τα χέρια τους ματωμένα η Αριστερά, οι λεγόμενοι Αδέσμευτοι και  οι απανταχού, δήθεν φιλολαϊκοί, σοσιαλιστές δικτατορίσκοι!!
Τελικά όμως όλα αποκαλύπτονται… 
Όπως το κόλλημα των ντόπιων ”προοδευτικών” εγκεφάλων στην… άγονη γραμμή!!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: