Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ευτυχώς εμείς την γλυτώσαμε από τους Κινέζους, ελέω ΓΑΠ! - Οι Ισπανοί την πάτησαν!

Οι Κινέζοι έπιασαν στον ύπνο τους χαζούς Ισπανούς, και συμφώνησαν να αγοράσουν ένα μέρος τουλάχιστον από το χρέος της Ισπανίας.  
Ευτυχώς που εμείς με τον μεγάλο στοχαστή ΓΑΠ ως ηγέτη, δεν την πατήσαμε.  
Πήγαν να μας την φέρουν οι σχιστομάτηδες και μας πρότειναν να αγοράσουν και το δικό μας χρέος.  
Αλλά ευτυχώς που το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα εδώ. 
Μόλις πήρε χαμπάρι τα πάρε – δώσε Καραμανλή με τους Κινέζους, κατέβηκε πριν τρία χρόνια ο ΓΑΠ στο λιμάνι του Πειραιά και με την βοήθεια των «έντιμων» και πατριωτών συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ, τα έκαναν λίμπα...
Ευτυχώς, γιατί φαντάζεσθε τι θα παθαίναμε έτσι και οι Κινέζοι είχαν αγοράσει και το δικό μας χρέος, όπως πρότειναν πάλι αργότερα, στον Τιτάνα της πολιτικής ΓΑΠ, που είχε γίνει εν τω μεταξύ πρωθυπουργός;;  
Ένα πράγμα σας λέω :  
το ΔΝΤ και η τρόϊκα, ούτε καλημέρα δεν θα μας έλεγαν.  
Θεός φυλάξοι. 
Φτηνά την γλυτώσαμε από του χάρου τα δόντια και όλα αυτά χάρη στον παμμέγιστο Έλληνα Γεώργιο Παπανδρέου, που τους έτριψε στη μούρη τα Yuan. 
Ο Τρισέ να τον έχει καλά, ο Ομπάμα να τον ευλογεί, το ΔΝΤ να του επιμηκύνει τον βίον… και οι Έλληνες ας κάνουν ότι μπορούν για τον κ. Παπανδρέου.
οπωπητήρ JR

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Χέρι βοηθείας τείνει η Κίνα στην Ισπανία

Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 10:07

Χέρι βοηθείας τείνει η Κίνα προς την Ισπανία προκειμένου η χώρα της Ιβηρικής να εξέλθει από την οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση. Αυτό ανακοίνωσε ο Κινέζος πρεσβευτής στη Μαδρίτη, Ζου Μπανγκζάο, μία ημέρα πριν από την επίσκεψη του αντιπροέδρου της κινεζικής κυβέρνησης Λι Κετσιάνγκ στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα ο Ζου Μπανγκζάο δήλωσε ότι: "η Κίνα είναι έτοιμη να καταβάλει προσπάθειες για να βοηθήσει την Ισπανία να εξέλθει από την οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση.

Σημειώνεται ότι ο Λι Κετσιάνγκ φθάνει την Τρίτη, για τριήμερη επίσκεψη στην Ισπανία, όπου θα έχει συνομιλίες σχετικά με τις οικονομικές δυσχέρειες της χώρας, σε περιβάλλον ανησυχιών για την κρίση δημοσιονομικού χρέους στην Ευρώπη, πρώτο προορισμό των κινεζικών εξαγωγών.

Οι συνομιλίες του Λι Κετσιάνγκ με τον πρωθυπουργό Χοσέ Λουίς Θαπατέρο θα αφορούν την επέκταση των διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων και την "αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των αγορών", δήλωσε ο Κινέζος πρεσβευτής, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις.