Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση ανδρεικέλων χωρίς ιστορικό προηγούμενο

Ίσως να μην υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, παγκοσμίως, κυβέρνησης ανδρεικέλων, τέτοιου αναιδούς και προκλητικού δωσιλογισμού, όπως της ελληνικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Τέσσερα σημειολογικά χαρακτηριστικά που απεικονίζουν όλη αυτήν την αυθάδεια της κακουργίας των κυβερνητικών μας ανδρεικέλων:
Πρώτον: Ένας πρωθυπουργός που περιφέρεται, σαν ομιλούσα μακέτα, περιγράφοντας την Ελλάδα που κυβερνάει σαν «χώρα της διαφθοράς και της λαμογιάς», με πιστόλια στους κροτάφους, «τιτανικούς» και άλλα τρομοκρατικά κλισέ!!!
Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο να κατηγορεί και να συκοφαντεί τόσο ξετσίπωτα, ένας πρωθυπουργός, τη χώρα που κυβερνάει, στα διεθνή κέντρα των ληστών και δημίων των λαών!!!
Δεύτερον: Ένας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να ...χυδαιολογεί εναντίον του λαού της χώρας που κυβερνάει και να του λέει «μαζί τα φάγαμε»!!!
Ούτε εδώ υπάρχει ιστορικό προηγούμενο: Όχι μόνο της συκοφαντικής χυδαιότητας εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά και της φρενοβλαβούς ταύτισης των ληστών του καθεστώτος με τον πεινασμένο και εξαθλιωμένα λαό!!!

Τρίτον: Ένας υπουργός Οικονομικών ο οποίος και αυτός να περιφέρεται, ανά τον κόσμο και να καταγγέλλει τη χώρα που κυβερνάει για «αναξιοπιστία» και να κατασκευάζει, χασκογελώντας, ανεκδοτάκια κατά της χώρας του.
Ούτε αυτή η διαστροφή, δηλαδή το να καταγγέλλεις τη χώρα που κυβερνάς για «αναξιοπιστία» χασκογελώντας, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.
Τέτοια παράκρουση δωσίλογης πώρωσης δεν συναντάς ούτε στους γελωτοποιούς των αυτοκρατόρων του Μεσαίωνα…

Τέταρτον: Ένας υπουργός Δημόσιας Τάξης (Χρυσοχοΐδης) να αποτελεί τον υπάλληλο της αμερικανικής πρεσβείας και των μυστικών υπηρεσιών μιας χώρας που έχει καταδυναστεύσει την πατρίδα του και αποτελεί την κεντρική εστία των συμφορών της.

Είναι πράγματι χωρίς ιστορικό προηγούμενο αυτό το «όνειδος» της δωσίλογης ξετσιπωσιάς, αλλά και το γεγονός της θηριώδους υποκρισίας και απάτης: Να ωρύεσαι εναντίον της τρομοκρατίας και να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τους προβοκάτορες και τρομοκράτες!!!
Δηλαδή πολύ απλά: Να συμμετέχεις ενεργά στην κατασκευή της τρομοκρατίας (αυτό σημαίνει ότι τους γνωρίζεις) των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών!!!!!!

Και μόνο αυτά τα τέσσερα «σημεία» αποκαλύπτουν περίτρανα ότι αυτή η κυβέρνηση είναι όχι απλώς εντελώς ξένη προς την Ελλάδα, αλλά αποτελεί το «διοικητή» και «εντεταλμένο» υπάλληλο ξένων και εχθρικών δυνάμεων: των δυνάμεων της διεθνούς μαφίας του χρήματος και των μηχανισμών του πλανητικού ιμπεριαλισμού, της Νέας Τάξης…

Και μόνο το ύφος αυτών των κυβερνητικών ανδρεικέλων, ύφος υπερόπτη εξουσιαστή, αποτυπώνει τη στραταρχική αυθάδεια της παρασιτικής καμαρίλας των διεθνών αφεντάδων απέναντι σε ιθαγενείς.

Αυτή η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν μια «εταιρεία δολοφόνων» της διεθνούς ιμπεριαλιστικής μαφίας.

Και όμως αυτά τα ανδρείκελα της διεθνούς μαφίας του χρήματος διατηρούνται ακόμα στην κυβέρνηση και εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» που τους έχουν ανατεθεί!!!

Και αυτό είναι χωρίς ιστορικό προηγούμενο!!!!

Σε άλλες εποχές θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες και τα ανδρείκελα θα έφευγαν νύχτα, αν προλάβαιναν…

Φταίει ο λαός; ΟΧΙ, αυτό είναι η εύκολη απάντηση.
Οι λαοί χωρίς συνεκτικούς κοινωνικούς και πολιτικούς ιστούς και ιμάντες παροπλίζονται και ρίχνονται πολύ πίσω, στο μηδέν. Πρέπει να αρχίσουν από το μηδέν να κτίσουν ξανά τα συλλογικά έμβρυα και το κοινωνικό, εθνικό και πολιτικό τους «νευρικό σύστημα».

Σήμερα έχει καταλυθεί αυτή η «σπονδυλική στήλη» της κοινωνίας, το «νευρικό» της σύστημα και το συλλογικό πολιτικό «είναι».

Σήμερα ΟΛΟ το καθεστώς είναι υποταγμένο στην παγκόσμια μηχανή της Νέας Τάξης, αποτελεί γρανάζι αυτής της μηχανής: Κράτος, ΜΜΕ, κόμματα, συνδικάτα, πνευματικά ιερατεία, είδωλα κ.λπ…

ΟΛΟ το καθεστώς και οι μηχανισμοί του είναι «ανδρείκελα» των διεθνών κέντρων εξουσίας.

ΟΛΑ τα κόμματα είναι μέρος αυτού του καθεστωτικού παιχνιδιού: Πλοκάμια αυτού του νεοταξικού μηχανισμού, «κεφαλές» με ποικίλες παραλλαγές, μεταμφιέσεις και χρώματα, αλλά με μία μήτρα: Το καθεστώς της πλανητικής Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχει, πλέον η παραμικρή «ρωγμή», όπως παλιότερα σε αυτό το καθεστώς, έχουν ισοπεδωθεί οι κοινωνικές οριοθετήσεις, οι ιδέες, τα εθνικά και κοινωνικά κεκτημένα.

Τα κόμματα έχουν μεταλλαχτεί σε σκέτους μηχανισμούς επικάλυψης της πραγματικότητας και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του λαού. Δεν εκφράζουν, έστω παραμορφωμένα, στο ελάχιστο, τα συμφέρονται κοινωνικών τάξεων και ομάδων, τις κραυγές και τις αγωνίες της κοινωνίας.

Τα κόμματα δεν παράγουν Ιδέες και Πολιτική, απλώς, έχουν μεταλλαχτεί σε ανώνυμες εμπορικές, εκλογικές εταιρείες της ενιαίας αγοράς, σε πωλητές ιδεών: Ετικέτες εταιρειών εκλογικής εμπορίας και απάτης είναι, συνακόλουθα γρανάζια της αγοράς και των μηχανισμών της.

Αν τα κόμματα, έστω και ελάχιστα, εκφράζανε την κοινωνική και εθνική πραγματικότητα, αν δηλαδή αποτελούσαν, έστω και ελάχιστα εκφραστές των αντιτιθέμενων κοινωνικών δυνάμεων, ΤΟΤΕ θα υπήρχε μια ρωγμή στο καθεστώς και θα ξεπηδούσε από εκεί, σαν κατακλυσμός, η συσσωρευμένη λαϊκή οργή.

ΣΗΜΕΡΑ είναι τόσο ενιαίο και το καθεστωτικό οικοδόμημα και τα κόμματα-γρανάζια αυτού του οικοδομήματος (απόλυτα χειραγωγημένα), που, σε επίπεδο καθεστωτικό, δεν υπάρχει καμία ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΩΓΜΗΣ.

Αν, έστω και ένα κόμμα δεν ήταν μέρος και γρανάζι αυτού του παιχνιδιού, αυτή η κυβέρνηση θα είχε καταρρεύσει μέσα στους πρώτους μήνες.

ΟΛΟ το καθεστώς και ΟΛΑ τα κόμματα, ανεξάρτητα από τι πουλάνε στα λόγια, τη συντηρούν και τη διατηρούν αυτήν την κυβέρνηση. Και τούτο γιατί όλα αυτά, καθώς και αυτά που θέλουν να κατασκευάσουν, όλα τα καθεστωτικά είδωλα που προωθούν, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ μέρος του νεοταξικού καθεστώτος: Καθεστώς ποικίλων και πολύχρωμων ανδρεικέλων των πλανητικών δομών εξουσίας…

Το μεγαλύτερο, συνεπώς, φράγμα εναντίον της κοχλάζουσας λαϊκής ΟΡΓΗΣ είναι αυτά τα κόμματα και τα είδωλα που κατασκευάζει το καθεστώς.

Όσο το γρηγορότερο απαλλαγούμε από αυτήν την ΑΥΤΑΠΑΤΗ, τόσο και ταχύτερα, αλλά και αποτελεσματικότερα θα προωθήσουμε τη δημιουργία ενός ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ: Την ανάπτυξη και τη θεμελίωση μιας κοινωνικής και πολιτικής «σπονδυλικής στήλης» και ενός οργανωτικού «νευρικού συστήματος».

Ας μη συμβάλλουμε στη χειραγώγηση της λαϊκής οργής στους καθεστωτικούς μηχανισμούς και στα είδωλα που το καθεστώς κατασκευάζει.

Η Λαϊκή ΟΡΓΗ πρέπει να αυτό-οργανωθεί και μετά οι ίδιες οι λαϊκές δυνάμεις αυτής της αυτό-οργάνωσης θα φτιάξουν τα νέα πολιτικά υποκείμενα εναντίον του καθεστώτος…
http://resaltomag.blogspot.com/2011/01/blog-post_6233.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: