Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

"Αντιστρέφει το σκηνικό" ο Σαμαράς

Τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει επιδοθεί σε έναν προσωπικό αγώνα να «γυρίσει» το παιχνίδι της πολιτικής, και αυτό του βγαίνει σε όλα τα σημεία.
Ο Σαμαράς επειδή μιλάει απλά, και τον καταλαβαίνει ο πολίτης έχει βρει το αδύνατο σημείο της κυβέρνησης και γυρνάει την πολιτική ατζέντα βάζοντας ζητήματα που δεν παίρνουν απαντήσεις.
Από την εξωτερική πολιτική, και τις ...
συνομιλίες Παπανδρέου, έως τις επαφές που πραγματοποίησε στο ταξίδι αστραπή που έκανε στην Κύπρο για το Μνημόσυνο του Χατζηκωστή.
Η ζυγαριά αρχίζει και γέρνει προς το μέρος του αφού η κυβέρνηση αργεί να κατανοήσει τις ανάγκες των πολιτών, που ναι μεν βλέπουν «χρήσιμες» και απαιτούμενες τις αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα της κρατικής μηχανής, αλλά ταυτόχρονα καταλογίζουν στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αναλγησία προς τους αδύνατους, προς όφελος των «ρετιρέ»..
Δεν είναι δυνατόν, λένε στην Νέα Δημοκρατία να πληρώνει περισσότερο φόρο ο ιδιοκτήτης ΙΧ χαμηλού κυβισμού, από αυτό που κυκλοφορεί με 500 άλογα στην άσφαλτο..
Δεν είναι αποδεκτό να κόβονται συντάξεις, να «ψαλλιδίζονται» τα μικρά και μεσαία εισοδήματα, και οι έχοντες να μην βάζουν το χέρι στην τσέπη..
Δεν είναι δυνατόν οι περικοπές του κράτους να είναι μόνο στους μισθούς και όχι στα «περιττά έξοδα» και στο σπάταλο δημόσιο.. 
Αυτά είναι τα αυτονόητα που από καιρό υποστήριζε ο Αντώνης Σαμαράς, και τώρα γίνονται κατανοητά από την ελληνική κοινωνία.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: