Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Σαμαράς "τα πήρε" και ...

..ετοιμάζει κατσάδα στους "απείθαρχους βουλευτές"



Αυστηρό μήνυμα στους βουλευτές που ακολουθούν την δική τους γραμμή στα κομβικά πολιτικά ζητήματα, διαμορφώνοντας αρνητική εικόνα για τη ΝΔ, ετοιμάζεται να διατυπώσει ο Αντώνης Σαμαράς στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Πέμτπη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κύριοι...
αποδέκτες θα είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος πρώτος άνοιξε θέμα επιστροφής του Θ. Ρουσόπουλου, αλλά και ο Ευάγγελος Αντώναρος, που αμφισβήτησε ανοιχτά την απόφαση της ΝΔ αν εντάξει στο πόρισμα για την Siemens το όνομα του Κ. Σημίτη!
Στόχος του προέδρου της ΝΔ είναι να αποτρέψει ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον, που ήδη ακούγεται έντονα, ότι θα υπάρξουν... 
Ο Σαμαράς θα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθεί προσωπικές στρατηγικές και όποιος δεν πειθαρχίσει θα τεθεί αυτομάτως εκτός... 
Παράλληλα σειρά συναντήσεων με ομάδες βουλευτών του ξεκινά ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να τους ενημερώσει ο ίδιος για την γραμμή του κόμματος στους αντιπολιτευτικούς τομείς που έχουν αναλάβει, αλλά και για να ακούσει... τα παράπονα και τις απόψεις τους για την πορεία της ΝΔ.
Οι συναντήσεις θα έχουν την μορφή... δείπνων, στα οποία θα συμμετάσχουν επίσης, κάποιοι εκ των στενών συνεργατών του, αλλά και οι Ανδρέας Λυκουρέντος και Κώστας Τασούλας.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: