Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Αμετανόητος ο Πάγκαλος!


Αμετανότητος για τα όσα είπε στην Οξφόρδη και αποκάλυψε ο Ελεύθερος Τύπος, εμφανίζεται ο Θόδωρος Πάγκαλος
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, συζητώντας με δημοσιογράφους μετά το πέρας της διυπουργικής, επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς τόσο κατά της εφημερίδας, όσο και κατά των φοιτητών που κατέγραψαν την ομιλία του. 
“Κάποιοι φοιτητές του κώλου στην Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα μόνο από όσα είπα, ενώ είπα κι άλλα πράγματα”, τόνισε ο Πάγκαλος και πρόσθεσε: 
“Κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα αναπαρήγαγαν. Απορώ, αλλά πιο πολύ απορώ με τα ζώα που τα διάβασαν”....
Από την πλευρά της, η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ' έξιν υβριστή αντιπρόεδρό». 
parapolitika

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Του Πάγκαλου ο όγκος του εγκεφάλου του είναι αντιστρόφως ανάλογος του εκτοπίσματός του …
και ο λόγος του πιο βρώμικος από την κούραδα του…

Αυτό το ανθρωποειδές Πάγκαλος ,ο σημερινός αντιπρόεδρος μάς έχει συνηθίσει σε αντεθνικές δηλώσεις…, σε μπουρδολογίες… και σε χοντρό - παπαρολογίες… , χωρίς την συνακόλουθη αυτοτιμωρία η την κοινωνική απαξίωση.

Αυτή η Πάγκαλο- κουράδο-μηχανή τριάντα χρόνια τώρα στο προσκήνιο κρίνει και κατακρίνει τους πάντες ,χωρίς να έχει να μας επιδείξει το παραμικρό άξιο λόγου έργο η υπηρεσία που πρόσφερε στην πατρίδα, που 30 χρόνια τώρα τον καλοταΐζει για να παράγει σκατά ο αδηφάγος.