Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

"Αρκουδιάρικα" / ανέκδοτο που έχει σχέση με το ΠαΣοΚ!

Mια μέρα ένας κυνηγός πάει στο δάσος για να κυνηγήσει αρκούδες.  
Εκεί που περπάταγε βλέπει πίσω από έναν θάμνο μια τεράστια αρκούδα. 
Σηκώνει το όπλο ... σημαδεύει ... και μπαμ, μπουμ .... αδειάζει όλες τις σφαίρες του επάνω στην αρκούδα.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά αφού καθαρίζει το τοπίο από τον καπνό αρχίζει να ψάχνει για την αρκούδα. 
Ξαφνικά, σηκώνεται η αρκούδα και πάει και τον πλησιάζει!
"Καλώς το παλικάρι", του λέει...  
"Πως από τα μέρη μας; Δεν πιστεύω να έχεις έρθει να κυνηγήσεις αρκούδες εεε;;;"
Κυριολεκτικά παιγμένος ο κυνηγός απαντάει "εεεε... εγώ όχι . Όχι ... περαστικός είμαι!"
Τον κοιτάει η αρκούδα από πάνω μέχρι κάτω, τον βουτάει και τον ξαπλώνει στα τέσσερα και δώστου ... του άλλαξε τα φώτα!!!

Την επόμενη ημέρα κυριολεκτικά έξαλλος ο κυνηγός με την αρκούδα "βιαστή" ξαναπάει στο δάσος οπλισμένος με οπλοπολυβόλο ... Ψάχνει από εδώ, ψάχνει από εκεί και σε κάποια φάση μετά από αρκετές ώρες εντοπίζει την αρκούδα πίσω από μια συστάδα θάμνων. Με το που την βλέπει αρχίζει να την πυροβολεί ασταμάτητα.
Χαμός από τους θάμνους δεν έχει μείνει τίποτα!!! Με το που καθαρίζει το τοπίο, σηκώνεται η αρκούδα μέσα από τα χώματα και τον πλησιάζει!
"Βρε βρε καλώς το παλικάρι μας. Πάλι από τα μέρη μας;;;"
"Δεν πιστεύω να ήρθες για κυνήγι αρκούδας και τέτοιες μαλακίες εεεε;" Στήνει στα τέσσερα τον κυνηγό και του πετάει τα μάτια έξω.

Εξοργισμένος ο κυνηγός προμηθεύετε χειροβομβίδες και δυο οπλοπολυβόλα πάει στο δάσος ψάχνοντας την αρκούδα. Κάποια στιγμή την εντοπίζει και χωρίς καθυστέρηση τις πετάει τις χειροβομβίδες και αδειάζει δυο γεμιστήρες.
Εξαφανίζονται οι καπνοί απ’ τις χειροβομβίδες και τους πυροβολισμούς και νάσου πάλι αλώβητη η αρκούδα να πλησιάζει τον κυνηγό: 
«Ε. μην μου πεις ότι πάλι ήρθες να με σκοτώσεις ε; Σίγουρα σ’ αρέσει το γ@μή$ι που σου κάνω».

Που κολλάει το ανέκδοτο; Στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ότι συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

«Εσωκομματική κρίση στο ΠΑΣΟΚ» γράφει η μια φυλλάδα παραθέτοντας δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών – δεν τους κατονομάζει- που κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ για νεοφιλελεύθερη πολιτική.

«Σφοδρές αντιδράσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην εξαγγελθείσα κυβερνητικά πολιτική» τονίζει άλλη φυλλάδα τονίζοντας μάλιστα ότι οι επιτελείς του Παπανδρέου «Κυνηγούν και εκδικούνται το παλιό ΠΑΣΟΚ».

Δεν θα πέσουμε στο «τρυπάκι» να ασχοληθούμε με τις δηλώσεις των ΠΑΣΟΚικών στελεχών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας (Μαντούφη, Τσουμάκα, Παναγόπουλου, Παναγιωτόπουλου κ.α). Ολοι αυτοί με τις δηλώσεις τους χτίζουν το πολιτικό τους προφίλ.

Κανείς βουλευτής δεν πρόκειται να μην ψηφίσει τον κυβερνητικό καταιγισμό αντιλαϊκών μέτρων, κανένα στέλεχος δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το κομματικό μαντρί καταγγέλλοντας την υποταγή της κυβέρνησης στην υποταγή των επιταγών ντόπιων και ξένων καπιταλιστών.

Με άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: