Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Περιμένοντας τους… εκσυγχρονιστές

simitis_06.jpg
Όλοι πλέον γνωρίζουν στο ΠΑΣΟΚ πως η κυβέρνηση θέλει να βάλει ένας τέλος στην σχέση που έχει ο Γιώργος Παπανδρέου με τους λεγόμενους ως εκσυγχρονιστές και αυτό αποδεικνύεται από το πόρισμα με την SIEMENS όπου στελέχη που πρωταγωνίστησαν επί εποχής Σημίτη βρίσκονται στο «κάδρο» της επίθεσης όλων.
Πάντως, μια γεύση από την αντίδρασή τους, ο πρωθυπουργός θα την δει αύριο από την αίθουσα Γερουσίας της Βουλής όπου θα συνεδριάσει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Λέτε να μιλήσουν και οι υπουργοί που ποτέ δεν σταμάτησαν τις βόλτες τους στο γραφείο του Κώστα Σημίτη;
Ίδωμεν...
Οι κινήσεις από Παπανδρέου πάντως γίνονται, με ανοίγματα στους Βουλευτές...
Να αποφορτίσει το εσωκομματικό κλίμα ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου.
Στην εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο σημείωσε μεταξύ άλλων: «Αύριο θα έχω την ευκαιρία να εξηγήσω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το πού βρισκόμαστε σήμερα και ποιες είναι οι προτεραιότητες της τρέχουσας συγκυρίας και θα ακούσουμε, βεβαίως, προβληματισμούς και προτάσεις των βουλευτών μας»,
Πρόσθεσε δε ότι γίνεται κάθε προσπάθεια «για τη βελτίωση διαφόρων τομέων, όπως και για τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και της σχέσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με την κυβέρνηση, τα υπουργεία και με το κίνημα».
Επιπλέον, ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι θα παρουσιάσει εκτενώς τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη διαφάνεια και την αλλαγή των όρων λειτουργίας του πολιτικού συστήματος.
Η συνεδρίαση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα έχουν την «πολυτέλεια» να μιλήσουν.
"Φάτε μάτια ψάρια"..!
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: