Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Η επίδραση του minessota-boy στην Ελληνική Δημοκρατία

Γράφει ο Τρελλάκιας

Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, καταστάσεις που θυμίζουν παραμονές δικτατορίας, απολυταρχικού καθεστώτος, στιγμές που ξεχνάμε την ιστορία μας, και αναζητούμε την ……απολυταρχία! 
Λησμονούμε πως η Δημοκρατία των Πολλών γεννήθηκε στον ίδιο τόπο που σήμερα ακούς συνταξιούχους του ΙΚΑ, να περιμένουν από τις 04:00 το πρωί στην ουρά να συνταγογραφίσουν το απαραίτητο φάρμακο για την υγεία τους, βλέπουμε τους... σύγχρονους άθλιους του Ουγκώ, στην γιορτινή Αθήνα να ζουν στα όρια του εξευτελισμού κάθε ανθρώπινης αξίας, τους εξαπατημένους υπαλλήλους των Μ.Μ.Μ. να απεργούν, να λοιδορούνται από τα κανάλια των πουλημένων υπαλλήλων της πασοκικής κατάρας, λόγω του ότι ΠΙΣΤΕΨΑΝ τον άνθρωπο, που τους έταζε, τους υποστήριζε, και τώρα τους στέλνει στον Καιάδα της ανεργίας. 
Το μόνο κοινό που έχουν όλοι αυτοί, μαζί και όλες οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες που αντιδρούν, απεργούν, είναι η κοροϊδία, το απόλυτο ψέμα, η πλήρη και απόλυτη υποδούλωση του φρονήματος τους στις διαθέσεις των ξένων κατοχικών δυνάμεων του ΔΝΤ που οι δοσίλογοι του πασοκικού νεφελώματος, ΖΗΤΗΣΑΝ να έρθει στην Αθήνα. 
Η κοινή πεποίθηση όλου του λαού πως η δημοκρατία ΑΠΕΤΥΧΕ! Ξεχνάμε προφανώς πως η μεταπολίτευση είναι η χρονική περίοδο που ξεκίνησε από την πτώση της χούντας, και σήμερα ΟΛΟΙ μιλούν για την χρεοκοπία της μεταπολίτευσης! Δηλαδή της κατάστασης που η  Δημοκρατία ήρθε στην Χώρα. 
Βρέθηκαν πάλι κομμάτια του πληθυσμού που λένε: «Που είσαι ρε Παπαδόπουλε;» Υπάρχουν άτομα που θα άλλαζαν την Δημοκρατία με την Δικτατορία!!!!!!!
Βλέπουμε μαζικές αντιδράσεις ομάδων πολιτών εναντίον της κυβέρνησης, εναντίων της τάξης, της Δημοκρατίας. 
Κανείς δεν λέει για την ανακολουθία της λαϊκής εντολής, βούλησης με τους κυβερνώντες! Κανείς ,ενώ το βλέπει δεν αναγνωρίζει πως η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι ΕΚΠΤΩΤΗ, ΜΕΙΟΨΗΦΕΊΑ! Αυτή η μεταβολή του σοσιαλιστικού προσωπείου της κυβέρνησης προεκλογικά, σε ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό της σχολής του άκρατου καπιταλισμού, που θυμίζει κυβερνήσεις μαριονεττών του τρίτου κόσμου, δημιουργήματα πολυεθνικών εταιριών με δόλιο σκοπό την καταπάτηση της εθνικής ανεξαρτησίας, είναι πια ορατή σε όλους. Ακόμα και σε αυτούς που με τρομερή έπαρση οι κυβερνώντες ονομάζουν βαθύ πασοκ, τους «τρίβουν» στο πρόσωπο  τα περιβόητα κοινωνικά συμβόλαια του παρελθόντος, διαλύοντας, καταστρέφοντας κάθε έννοια κοινωνικού κράτους. Πολεμούν τον κορμό της παράταξης που λόγω υπερβολικής βλακείας τους στήριξαν. Ξέχασαν τον κακό δαίμονα Καραμανλή, που παρουσιαζόταν ως ο κύριος υπαίτιος, γιατί πολύ απλά ακούμπησαν τα δικά τους κεκτημένα. Όλα αυτά που μέχρι χθες ήταν αδύνατον να ακουμπήσουν. 
Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για όλο τον λαό να λέει ο Πρόεδρος της ΝΔ πως αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και προσπαθούσε να περάσει αυτά τα νομοσχέδια θα καιγόταν η Ελλάς, και ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ! 
Κανείς να μην λέει πως και μόνον η διατύπωση δείχνει το κουτόχορτο που έχει φάει αυτός ο λαός με τις ηλιθιότητες, της δημοκρατικής παράταξης! Πόσο μαλάκες άραγε μας θεωρούν όλοι αυτοί που έχουν τον παχυδερμισμό του Πάγκαλου, που μας εγκαλούν π.χ. γιατί τα φάγαμε μαζί!
Θεωρώ πως από το 1974 και μετά το μεγαλύτερο πλήγμα, χτύπημα, στην Χώρα δόθηκε με την κυβέρνηση του αμερικανόδουλου Jeffrey. 
Απλά γιατί χτυπάει την δημοκρατική αντίληψη του νεοέλληνα, τον κάνει να αναπολεί την Χούντα, να σκέφτεται απολυταρχικά, και να του ανυψώνει  αισθήματα απομόνωσης από την Ευρώπη. Γινόμαστε πάλι Βαλκάνια, σε μια εποχή που χρειάζονται ισχυρές συμμαχίες, με τους γείτονες και όχι με τον κοσμοκράτορα αμερικάνο. 
Πιστεύω πως η ταφόπλακα της Ελλάδος, γράφει επάνω ως δημιουργό τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου ως δημιουργό!
ΥΓ. Θα ήθελα να συγκρίνω τον Jeffrey με τον Τσολάκογλου, που ήταν και οι δύο πρωθυπουργοί κατοχικών κυβερνήσεων, και να δω ποιος ήταν ο λιγότερο ….δοτός! Έτσι από απλή  περιέργεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: