Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες.

Επιτέθηκαν σ' αυτόν που είχε ψηφίσει κατά του "Μνημονίου" και μόλις είχε καταψηφίσει το "Πολυνομοσχέδιο" του εργασιακού μεσαίωνα, της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ!

Με αφορμή το γεγονός που συνέβη  σήμερα , όπου  «αγανακτισμένοι»  πολίτες ορμώμενοι από  παρακρατικούς μηχανισμούς προπηλάκισαν  τον βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη , ο οποίος πριν λίγες μόλις ώρες είχε ψηφίσει  μαζί με τους συναδέλφους του βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ , από το ...
Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος.
Σήμερα όμως, ο προπηλακισμός Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες.
Φαίνεται πως το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και έχει καταγγείλει ότι το πρόσφατο νομοθέτημά της οδηγεί σε «εργασιακό Μεσαίωνα», έχει ενοχλήσει πολλούς.
Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή, κάνουν μεγάλο λάθος.
Παραμένουμε αμετακίνητοι κατά του Μνημονίου και επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών»

1 σχόλιο:

matthaios είπε...

Αυτά είναι χαζομάρες και παπαρολογίες.Και εγώ λυπήθηκα για τον ξυλοδαρμό του Χαζτηδάκη,διότι σαν άνθρωπος μου ηταν συμπαθής,αλλά η επίθεσή του δεν ηταν επίθεση ούτε εναντίων του Χατζηδάκη σαν ανθρωπου αλλά σαν πολιτικού.Η χειροδικία και ο προπηλακισμός ήταν στον πολιτικό κόσμο,ο οποίος είναι στα μάτια του ελληνικού λαού και ανίκανος αλλά πολύ φοβάμαι πουλημένος...Ενω ξέρουν ποιοί έφαγαν ποιοί πήραν μίζες κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην μπεί κανείς φυλακή..κοινως λογοδοτήσει.Ολα τα άλλα είναι:Μπακαούκα βερύκοκα!