Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ετοιμάζει "κτύπημα" ο Ρουσόπουλος;

Ποιος είπε ότι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος έχει εγκαταλείψει τις ζυμώσεις και τις επαφές αυτόν τον καιρό και ασχολείται μόνο με τα δικά του.
Εδώ και μερικές μέρες έχει συναντηθεί με ορισμένα πρόσωπα από τη ΝΔ τα οποία κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο των συνομιλιών τους.
Κατά ορισμένες πηγές, ο Ρουσόπουλος ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά ένα ...βιβλίο για τη διαδρομή του δίπλα στον Καραμανλή και τη θητεία του ως υπουργός Επικρατείας.
Παρά το γεγονός ότι έχει πικραθεί από τη στάση της Ρηγίλλης απέναντι του , δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να πάει απέναντι στο κόμμα που τον ανέδειξε πολιτικά.
Δεν το θέλει άλλωστε ο Καραμανλής με τον οποίο ο Ρουσό έχει τακτική επικοινωνία. 
parapolitika

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΟΔΩΡΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΓΙΝΑΤΕ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ .

ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ...
ΔΙΟΡΙΖΕ ,ΑΠΟΛΥΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.

ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ , ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ ΕΠΙΓΟΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (εκλεγμένους από τον λαό)ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ AΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.