Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αντικαταστάτης του Σαμαρά ο Χατζηδάκης!

samaras 2.jpgΤο δώρο του Σαμαρά στον Χατζηδάκη



Φαίνεται πως ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να αποκαταστήσει πλήρως τον Κωστή Χατζηδάκη, κλείνοντας έτσι τα στόματα όσων έλεγαν πως τον άφησε... ακάλυπτο μετά την βάναυση επίθεση που δέχθηκε.  
Ο Σαμαράς ήθελε εξ΄ αρχής να αναβαθμίσει τον Χατζηδάκη, καθώς ο πρώην υπουργός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. 
Απ'΄ότι φαίνεται, όμως, ο Μεσσήνιος αρχηγός αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να παραδώσει στον Χατζηδάκη την ευθύνη του τομέα Οικονομικών, του οποίου ηγείτο ο ίδιος!
Με την αναβάθμιση αυτή, ο Σαμαράς ελπίζει πως θα... αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των οπαδών της ΝΔ, συσπειρώνοντας τις δυνάμεις του κόμματος. Άλλωστε, είναι κοινώς αποδεκτό, πως ο Χατζηδάκης είναι ο τελευταίος που έπρεπε να πληρώσει τα σπασμένα του πολιτικού συστήματος. 
Στην απόφαση αυτή του προέδρου της ΝΔ, συνετέλεσε και η απογοήτευση που του προκάλεσε η ανεπάρκεια που επέδειξε το αγαπημένο του παιδί, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ως εισηγητής της ΝΔ στον προϋπολογισμό, ήταν κατά γενική ομολογία... αποκαρδιωτικός! 
Είχε προηγηθεί η αποτυχημένη του παρουσία του στην συνάντηση του Ντομινίκ Στρος Καν με την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπου ο επικεφαλής του ΔΝΤ, έκανε φύλλο και φτερό την ΝΔ.
Όμως, και άλλοι δύο αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομικών, Καράογλου και Μηταράκης, κάθε άλλο παρά ικανοποιητικά αποτελέσματα παρουσιάζουν. 
Ο μεν πρώτος λάμπει δια της απουσίας του, ενώ ο δεύτερος έχει "καεί" λόλω του φιλομνημονιιακού παρελθόντος του.  
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: