Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Θέλει στοχασμό η κατάντια ενός λαού!

Στους 100 στοχαστές του 2010 ο Γιώργος Παπανδρέου!

Σε παγκόσμιο επίπεδο φυσικά!
Αυτή μάλιστα είναι  "προπαγάνδα",  που φτάσαμε!
Θέλει στοχασμό για να σκεφτείς να βάλεις σ' ένα λαό τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι!
Θέλει στοχασμό για να μπορέσεις να κόψεις επιδόματα σε χιλιάδες εργαζόμενους, να τους κόψεις τη δουλειά, να τους μειώσεις τον μισθό!
Θέλει στοχασμό για να βάλεις μια χώρα στο γύψο, να οδηγήσεις τη χώρα στη διακυβέρνηση του ΔΝΤ και της τρόικα!
Θέλει στοχασμό μεγάλο, το να κάνεις μια χώρα να χάνει μέρα με τη μέρα την οικονομική κυριαρχία, την εθνική της αξιοπρέπεια, την ανεξαρτησία και να είναι υπό ξένη διακυβέρνηση!
Θέλει στοχασμό ακόμη μεγαλύτερο να πηγαίνεις στα διεθνή forum,  να καυχάσαι ότι κυβερνάς μια χώρα διεφθαρμένων, οι άλλοι να σε κοιτούν έκπληκτοι μ’ ανοικτό το στόμα και ουσιαστικά  να δίνεις την εντολή στις αγορές να σε κατασπαράξουν!
Πάνω απ' όλα δείχνεις ότι διαθέτεις πάρα πολύ μεγάλη δύναμη σκέψης ή αποδεικνύεις ότι έχεις το ... ακαταλόγιστο!
Διάλεξε και πάρε!

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Συνάντηση με Σαμαρά ζήτησε ο Παπανδρέου;

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μαξίμου επικοινώνησε χθες με Ρηγίλλης και ζήτησε να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις αρχές της εβδομάδας ή και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος είναι ότι ο Παπανδρέου θέλει να βρει φόρμουλα συναίνεσης ώστε την επόμενη εβδομάδα να στρώσει το χαλί στον Στρος Καν του ΔΝΤ που έρχεται στην Αθήνα και θα μιλήσει από το βήμα της Βουλής!

Ο Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις να μη δεχτεί να πάει σε μια τέτοια συνάντηση και να μην αποδεχτεί την πρόταση για ομιλία του επικεφαλής του ΔΝΤ στη Βουλή.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους κατακτητές της χώρας να χρησιμοποιήσουν τον ναό της Δημοκρατίας για τα δόλια συμφέροντα τους» λένε εκείνοι που διαφωνούν με τη συνάντηση.