Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ναι κύριε Χατζηδάκη, φταίτε!


Βλέποντας στο σχετικό βίντεο, τις αηδιαστικές εικόνες του ηλίθιου, ανεγκέφαλου, άρρωστου μαλάκα, που χτυπά στο κεφάλι από πίσω τον Κωστή Χατζηδάκη, πρώην Υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης, μου ήρθαν στο μυαλό οι παρακάτω σκέψεις και τις μεταφέρω ως μήνυμα στον ίδιο τον κ.Χατζηδάκη:

Ναι κ.Χατζηδάκη, φταίτε!
Φταίτε γιατί, όταν δινατε αυξήσεις 4,8% αυτοί που σας έδειραν σήμερα ούρλιαζαν για την "άγρια λιτότητα του Καραμανλή"
Κι εσείς δίνατε αυξήσεις, τις οποίες το...
ΠΑΣΟΚ θεωρούσε "ένα κουλούρι την ημέρα", αντί να βάλετε εσείς την Ελλάδα στο μνημόνιο και να περικόψετε εσείς κατά 30% και 50% τις αποδοχές αυτου του βλάκα που σας χτύπησε.
Κι έτσι, βγήκε το κόμμα αυτού του καραγκιόζη που σας χτύπησε άνανδρα και οι αυξήσεις του +4,8% του Καραμανλή έγιναν μειώσεις -30% με τον Παπανδρέου.
Αλλά αντί να δείρουν τον Παπανδρέου, που μείωσε τους μισθούς τους και τους στέλνει στην ανεργία, αυτοί έδειραν εσάς !!!
Προφανώς ετεροχρονισμένα, για να σας εκδικηθούν γιατί δίνατε μόνο 4,8% όταν αυτοί ζητούσαν 15%, ελάχιστο μισθό 1.400 ευρώ το μήνα, επίδομα ξυσίματος γόμας κ.α.

Έχετέ το υπόψη σας λοιπόν, αν ποτέ ξαναβγείτε στην εξουσία να μην κυβερνάτε όπως σας χορεύουν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί σας αντίπαλοι.
Αυτοί είναι ανελέητοι ! Δεν ντρέπονται να ζητούν και συναίνεση! Οι άνθρωποι που κατέβαιναν μαζί  με τους συνδικαλιστές τους στα πεζοδρόμια και απεργούσαν 200 μέρες το χρόνο, επειδή δεν τους δίνατε αυξήσεις 15%, αλλά μόνο 4,8% και λέγατε ότι "τόσο αντέχει ο προϋπολογισμός".
Κι αντί να φάει το ξύλο ο "λεφτά υπάρχουν" το φάγατε εσείς!
Καλά να πάθετε. Αν ξαναβγείτε, η πρώτη σας κίνηση να είναι η μείωση των μισθών στο δημόσιο, οριζόντια και κάθετα κατά 80% και η απόλυση χωρίς αποζημίωση του 90% των υπαλλήλων.

Τότε ίσως σας σεβαστούν.
Γιατί, έτσι θέλει ο Έλληνας.
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_9427.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλές και καθαρές κουβέντες.
Ο ξυλοδαρμός του Κ.Χατζηδάκη, είναι απολύτως δικαιολογημένη πράξη, από τους δεινοπαθούντες πολίτες…

Κωστάκη …ο Βασιλάκης ,ο Βγενόπουλος και η μετρέσα σου Ντόρα δεν θα σε γλυτώσουν από το δημόσιο ξεβράκωνα …
Ξευτέλισες την δημοσιά περιουσία , ξεπούλησες την Ολυμπιακή, ξεπέρασες κάθε όριο ανοχής….

Ο Χατζηδάκης δεν είναι και η πιο αθώα περιστερά…άεργος, ανεπάγγελτος και από παιδάκι μητσοτακικό ντόρο-κόπρο-σκυλο...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΟΧΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ.

Αντί να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, για όλα τα δεινά που επέφεραν στην πατρίδα μας, αντί να εξαφανιστουν από το δημόσιο βίο, αντί να επιστρέψουν τα αρπαγμένα (χρήματα και κτηματα), έχουν το θράσος να βγαίνουν στην τηλεόραση στα καφενεια και στις πλατειες να μας λένε ότι όλα έγιναν νόμιμα !

Αυτοί κάνανε τις μπάζες τους από τα κλεμμένα και συνεχίζουν απτόητοι να παίρνουν βουλευτικές αποζημιώσεις,να εισπράττουν μίζες και να επιδεικνύουν ανάλγητα τα πλούτη τους.

Ο θίασος των αχρείων ,της Εκάλης και των αμερικανοδουλων , δε θα γκρεμιστεί από μόνος του αν ο ξεσηκωμένος λαός δεν αποφασίσει να τους γκρεμοτσακίσει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Να τους λοιδορούμε να τους κράζομε και να τους βρίζουμε όπου τους βρούμε , να μάθουν τι είναι λαϊκή κατακραυγή ... να αισθανθούν την αγανάκτηση μας … να καταλάβουν ότι σε λίγο θα τους ξεβρακώσουμε… τους άθλιους …