Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η παρέμβαση του Γιώργου στον Σκανδαλίδη


Πολλοί είναι σήμερα στο ΠΑΣΟΚ που διερωτούνται γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου θέλησε να κόψει το βήχα του Κώστα Σκανδαλίδη στην προχθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. 
Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έθεσε θέμα επικοινωνιακής πολιτικής στην προώθηση των νομοθετημάτων, αλλά και των κυβερνητικών πράξεων, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, αφού ο Πρωθυπουργός του είπε: ...«Να μην ανοίξουμε τώρα αυτό το θέμα»
Όπως έλεγαν σήμερα από το Μέγαρο Μαξίμου, η επικοινωνία θα τεθεί σε ένα από τα επόμενα υπουργικά συμβούλια. 
Και μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει μαζί του φάκελο με όλα τα επικοινωνιακά φάουλ των υπουργών. Σε αυτό έχει βοηθήσει και ο Θόδωρος Πάγκαλος… 

Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τη νέα αγροτική πολιτική


Με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος θα παρουσιάσει την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο της Κρήτης η περιφερειακή σύσκεψη για την αγροτική ανάπτυξη του νησιού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης θα παρουσιάσει το «Καλάθι προϊόντων της Κρήτης» που είναι συνδεδεμένο με τη μεσογειακή διατροφή.
Ο υφυπουργός, Γιάννης Κουτσούκος θα παρουσιάσει τον αγροτικό «Καλλικράτη» και η υφυπουργός κα Μιλένα Αποστολάκη θα παρουσιάσει το «πρόγραμμα υποστήριξης του αγρότη-Έρευνα κατάρτιση πιστοποίηση».
 parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: