Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πρώτη Σερρών: Δυο κυνηγοί σε γκρεμό, ο ένας νεκρός και ο άλλος τραυματίας

Κυνηγοί έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε γκρεμό 100 μ.
Ο ένας νεκρός και ο άλλος τραυματίας

Πήγαν για κυνήγι αγριόχοιρων στο Παγγαίο, αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί τους με αποτέλεσμα η Πρώτη Σερρών να θρηνεί έναν από τους δύο κυνηγούς, μιας και ήταν κάτοικος Πρώτης.
Συγκεκριμένα οι δύο κυνηγοί Κουταλιός Κων. 67 χρόνων και Δαλαλάς Παντ. 48 χρόνων, κάτοικος Φτελιάς, επιστρέφοντας από το κυνήγι  σε...
κάποιο σημείο του δρόμου στη περιοχή Άγιος Γεώργιος, πολύ πιθανό να έχασαν  τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να  πέσει σε χαράδρα 100 μ.
Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε αμέσως η πυροσβεστική υπηρεσία Ροδολίβους με πέντε άνδρες της και δύο οχήματα προκειμένου να εντοπίσει τους άτυχους κυνηγούς. 
Μετά από υπεράνθρωπη προσπάθεια οι πυροσβέστες εντόπισαν το αυτοκίνητο στο γκρεμό για να διαπιστώσουν ότι ο Κουταλιός ήταν νεκρός και ο Δαλαλάς τραυματίας.
Και οι δύο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Σερρών. όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου, ενώ παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον δεύτερο. 
Πρωϊνός Τύπος 
Στη φωτογραφία ο Νίκος Παν. Ανδριόπουλος με το θήραμα του από τις απέραντες εκτάσεις του Σουλιμά αλλά και των άλλων Σουλιμοχωρίων (της Μεσσηνίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: