Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Θύελλα στο ΠΑΣΟΚ για το Περιστέρι!

Στα όρια της νευρικής κρίσης βρίσκονται από χθες το βράδυ κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, βλέποντας ότι στον μεγαλύτερο δήμο της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της Ευρώπης, υφίστανται μια δεινή ήττα, τη μεγαλύτερη από την εποχή της ίδρυσης του Κινήματος, το 1974.

Ο λόγος φυσικά για το Περιστέρι, όπου ο σημερινός δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης «φλέρταρε» μέχρι την τελευταία στιγμή με την επανεκλογή του από την πρώτη Κυριακή κιόλας, συγκεντρώνοντας ποσοστό που έφτασε μέχρι και το 49,8%
Το πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ ωστόσο είναι το γεγονός ότι στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Ανδρέα Παχατουρίδη, δεν βρέθηκε ο...
επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλένης, αλλά ο «αντάρτης», προερχόμενος από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, Δημήτρης Κελάφας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στον δήμο Περιστερίου, ο κ. Κελάφας συγκεντρώνει 14,5%, ενώ ο κ. Λαλένης μόλις 12,6%, με αποτέλεσμα να απειλείται ακόμη και να υποχωρήσει στην 4η θέση, καθώς ο υποψήφιος του ΚΚΕ Γρηγόρης Τημπαλέξης, συγκεντρώνει 12,5%!
Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Μιχάλης Καρχιμάκης ήταν έξαλλος χθες βράδυ με εκείνους που είχαν αναλάβει να σηκώσουν το βάρος της εκλογικής μάχης στο Περιστέρι, και δεν αποκλείεται μετά και τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, να «πέσουν κεφάλια».
OFF THE RECORD

Δεν υπάρχουν σχόλια: