Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Αυτοκριτική Καραμανλή για τις διαρθρωτικές αλλαγές

Τον προβληματισμό του για την κατάσταση της αγοράς ιδιαίτερα για το κομμάτι της τουριστικής ανάπτυξης, της αναβάθμισης των αγορών, αλλά και για τις στρεβλώσεις που διατηρούνται και εμποδίζουν την ανάπτυξη εξέφρασε ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής στο προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ...
με τους εκπροσώπους της οποίας συναντήθηκε προκειμένου να του δώσουν πρόσκληση για τις 29 Νοεμβρίου όπου θα δημοσιοποιηθεί η ετήσια έκθεση Ελληνικού Εμπορίου.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ''Βήμα'' ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Π. Καρέλας είπε ότι ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους του εμπορίου, στις δικές του ευθύνες και στις ευθύνες της κυβέρνησής του, όσον αφορά τουλάχιστον στις καθυστερήσεις προώθησης διαρθρωτικών αλλαγών ..."αλλά βέβαια και στις όποιες ευθύνες και του επιχειρηματικού κόσμου για να μην ξεχνάμε σε τι υπέρ-επαγγελματισμό είχαμε πέσει και σε τι καταναλωτική μανία είχαμε πέσει και είχαμε επενδύσει πάνω σε αυτό, θεωρώντας ότι πάντα έτσι θα είναι" συμπλήρωσε ο κ. Καρέλας.
Ο κ. Καρέλας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έγινε επιμερισμός ευθυνών ανέφερε: "έκανε λόγο για επιμερισμό ευθυνών όπως κι εμείς κάναμε την αυτοκριτική μας, ήταν μια φιλική και πολύ ειλικρινής συζήτηση, και μας έβαλε κι εμάς μπροστά στις δικές μας ευθύνες, τις οποίες δεν τις αρνούμαστε, ο καθένας μας πιστεύω για την κατάσταση που βρισκόμαστε στο μέτρο της ευθύνης του, πρέπει να το πάρει".
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: