Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η λύση είναι ένα "Πάρκο Θρησκειών" !

Το Τζαμί η Εκκλησία η Συναγωγή Και ο βούδας.
Όλοι μαζί, στον καφενέ. 

Εχθροί της Δημοκρατίας είναι πάντα τα μικρά η μεγάλα γκέτο, τα μικρά η μεγάλα οργανωμένα συμφέροντα, οι αποκλεισμοί, και οι περιθωριοποιήσεις γενικά.  
Δεν θέλει, και δεν βοηθά την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η δημιουργία ενός μουσουλμανικού γκέτο κάπου στην Αθήνα.
Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι, ένας πάρκο θρησκειών, όπου δίπλα, δίπλα, θα συνυπάρχουν μια ορθόδοξη, εκκλησία, ένα τζαμί, μια συναγωγή, ένας βουδιστικός ναός.
Αυτό θα αναγκάσει αυτούς που ασπάζονται την κάθε θρησκεία, να εμπεδώσουν, να αποδεχτούν, να σεβαστούν  την ύπαρξη και των άλλων θεών.   
Η Αθήνα ως τόπος που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μπορεί να το πράξη αυτό.
Αυτό το θρησκευτικό πάρκο θα έχει μια κοινή διοίκηση, αποτελούμενη από μέλη της κάθε θρησκείας, και του Κράτους φυσικά.
Τα διοικητικά μέλη της κάθε θρησκείας θα εκλέγονται από όλους ...τους πιστούς, ανεξάρτητος που πιστεύουν, κάθε 4 χρόνια.  
Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να γίνει το τζαμί κάπου ξεκομμένα, πρέπει να γίνει δίπλα σε μια εκκλησία, δίπλα σε μια συναγωγή.
Και γενικά θα πρέπει να αποφεύγομε τα γκέτο.
Δίπλα. Κοντά. Μαζί όλοι οι θεοί, για να αναγκάζονται οι πιστοί να σέβονται την διαφορετική θρησκεία.
Να μην Υπάρχει άγνοια, στον απλό πολίτη, για την ύπαρξη άλλων θρησκειών.
Και τα γύρω καταστήματα πώλησης θρησκευτικών συμβόλων, θα πουλούν  σουβενίρ για κάθε θεό.  
Όλοι οι θεοί σε έναν καφενέ. 
 Στον καφενέ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, δηλαδή σε ένα κτίριο σαν την Ακρόπολη, στον ίδιο χώρο, για να επιλύουν τις διαφορές τους. 
Μας το έστειλε με mail ο φίλος μας gian gian 

1 σχόλιο:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Δεν αμφιβάλλω, ότι ο συγγράψας το κείμενο που προηγείται, είχε καλής πίστεως ελατήρια. Όμως διαφωνώ με αυτό για τους εξής λόγους:
Πως θα μπορέσουν να τα βρουν όλοι οι θεοί μαζωμμένοι, όταν δεν μπορούμε να τα βρούμε εμείς οι άνθρωποι και μάλιστα όλοι μέσα σε ένα πάρκο, που επισκέπτονται ενίοτε και ωραίες υπάρξεις, που μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι;
Επί πλέον ο φίλος ξέχασε να συμπεριλάβει στα "προσκηνήματα" και τους "ιερούς χώρους" την μασονική στοά, που πρέπει να μπει πρώτη, αφού τα καρντάσια διαδίδουν ότι αποδέχονται όλες τις θρησκείες, την σέχτα Scull and Bones του Τζορτζ Μπους που τελετουργούν με κόκαλα πεθαμένων μεσα σε ακαθαρσίες και τους σατανιστές του Μάνσον, που κάνουν ανθρωποθυσίες.
Πέρα από το αυτονόητο δικαίωμα του κάθε θρησκευόμενου να έχει χώρο λατρείας και προσευχής, το αίσχος που ζήσαμε μπροστά στα Προπύλαια στις 17 Νοεμβρίου ήταν μια χοντρή προπαγάνδα για το τζιχάντ και την σαρία και όχι για το Ισλάμ. Με τις αφίσσες που έδειχναν τον δήμιο πίσω από μια αλυσοδεμένη γυναίκα, η οποία δεν φόραγε φερετζέ και ήταν ακάλυπτο το άνω μέρος του στήθους της, οι τζιχαντιστές πράκτορες της CIA έφεραν τα πράγματα στο απροχώρητο.
Το τζιχάντ και η σαρία αντίκεινται στα συντάγματα όλων των ευρωπαϊκών χωρών και τα κορκοδείλια κλάματα κάποιων ψευτοαριστερών εδώ δεν πιάνουν. ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ.