Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Οι Συνταγματολόγοι ξέρουν... οικονομικά; Χρέος του Πρωθυπουργού οι διπλές κάλπες!

«Θεσμική εκτροπή οι διπλές εκλογές», κραυγάζουν οι αξιότιμοι κύριοι Συνταγματολόγοι μας! 
Θαυμάζω την «επιλεκτική» τους ευαισθησία στις δημόσιες παρεμβάσεις... 
Δεν μας είπαν, λ.χ., εάν ήταν ή όχι «θεσμική εκτροπή» η παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο πρώην Υπουργών για παραγεγραμμένες υποθέσεις, όπως στην περίπτωση του Βατοπαιδίου!
Εν πάση περιπτώσει, εάν τελικά ο Πρωθυπουργός αποφασίσει πρόωρες εκλογές, έχει χρέος απέναντι στο Λαό και την Πατρίδα να... αναβάλει το β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ώστε να γίνουν μαζί με τις Εθνικές
Χρέος που απορρέει από την τραγική κατάσταση της Οικονομίας μας και το καθήκον να αποφευχθεί η διπλή ταλαιπωρία ενός Λαού που ήδη με οργή παρακολουθεί τα παίγνια του δικομματισμού και της πόλωσης.
Όσο για τη «συνταγματικότητα» των διπλών εκλογών, αυτή όχι μόνο δεν πάσχει, αλλά και στηρίζεται σε υπέρτατες συνταγματικές αρχές που αφορούν το Δημόσιο Συμφέρον και το Πατριωτικό Καθήκον.
Λυπούμαστε για την στενόμυαλη και νομικίστικη θεώρηση των αξιότιμων κυρίων Καθηγητών μας. Θα έπρεπε να είναι περισσότερο συντονισμένοι με τις επιταγές και τις αναγκαιότητες του σήμερα και λιγότερο προσκολλημένοι σε θεωρητικολογίες που δεν στηρίζονται στο Συμφέρον της Πατρίδας.
Εκτός, φυσικά, και αν είναι διατεθειμένοι να καλύψουν από τις... τσέπες τους το τεράστιο κόστος τριών εκλογικών Κυριακών μέσα σε ένα μόλις μήνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: