Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ανεξάρτητος και ο Κοντογιάννης!

Μετά τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο Γιώργος Κοντογιάννης είναι ο δεύτερος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, και οδεύει πλέον προς τη νεοσυσταθείσα Δημοκρατική Συμμαχία, της Ντόρας Μπακογιάννη, και ενώ πολλά ακούγονται και για τον βουλευτή Ευβοίας Σίμο Κεδίκογλου.
Είναι ο δεύτερος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, και οδεύει πλέον προς τη νεοσυσταθείσα
Ο βουλευτής Ηλείας επρόκειτο να λάβει το λόγο στη Βουλή το πρωί, στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου, όπου με όσα έλεγε θα χάρασσε διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία, προκαλώντας εκ νέου την...
άμεση αντίδραση της Ρηγίλλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά είχαν προεξοφλήσει από χθες το βράδυ την εξέλιξη με τον Γιώργο Κοντογιάννη, που γίνεται πλέον ο δεύτερος βουλευτής ο οποίος διαγράφεται, και μετακομίζει… προσωρινά στους ανεξάρτητους του Κοινοβουλίου, αν και θεωρείται περίπου δεδομένη η ένταξή του στο νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Πλέον, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχθεί μύγα στο σπαθί του, προκειμένου να διαφυλάξει την ενότητα και συνοχή της ΝΔ.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αφού εξελέγησαν όλοι αυτοί με την ψήφο των νεοδημοκρατών και εξασφάλισαν το πενιχρο εισόδημα των 500.000 ευρώ περίπου καθαρά την τετραετία. τώρα κάνουν μαγκιές εκ του ασφαλούς. αν φορανε παντελόνια να επιστρέψουν την έδρα στη ΝΔ όπου ανήκει και να πάνε στο καλό.ΟΙ άνδρες παραιτούνται και αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων της. αυτό που κάνουν αυτοί θεωρείται δειλία και ανανδρεία.
Εξάλλου το ρητό λέει την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανένας. Καλημέρα σε όλους του αναγνώστες σας.