Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ευτυχώς υπάρχει και η «Μακεδονία» κ. Σαμαρά!

Προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας αποδείχθηκε γι’ άλλη μια φορά η Βόρειος Ελλάδα, σε αντίθεση με την Πελοπόννησο

Αν δεν υπήρχε και η «δραστηριότητα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής», που κατεύθυνε την «μουσουλμανική μειονότητα και τους εισαγόμενους ψήφους από την Προύσα» στους «εκλεκτούς του ΠαΣοΚ», τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα και θα πανηγύριζαν σήμερα στη Ρηγίλλης οι  «άκαπνοι» !
Και αυτό χάρις την αγωνιστικότητα που επέδειξαν τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς βεβαίως την... συμμετοχή της Ρηγίλλης, η οποία θεωρούσε την Περιφέρεια Α.Μ. & Θράκης ... «χαμένη υπόθεση»!
Φανταστείτε πως θα’ ήταν ο χάρτης των εκλογών αν δεν υπήρχε η Βόρεια Ελλάδα! Που θα υπήρχε το … «γαλάζιο»; Ποια θα ήταν η κατάσταση σήμερα στην παράταξη;
Αντίθετα τα απίστευτα κι' όμως αληθινά νεονεοδημοκρατικά συνέβησαν στην Πελοπόννησο!
Η παράταξη του Δράκου δεν κατάφερε να επικρατήσει ούτε στην Καλαμάτα. 
Μιλάμε για την απίστευτη ξεφτίλα. 
Οι άνθρωποι δεν είχαν καταλάβει ότι ο κόσμος τους είχε γυρίσει την πλάτη. Ότι, θεωρούσε καραγκιοζιλίκια τα tour του Μανώλη και του Πουπάκη. 
Το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο που στήριξε η Ν.Δ., έρχεται δεύτερο και καταϊδρωμένο πίσω από τον Τατούλη, μέσα στο σπίτι του Σαμαρά, θα πρέπει να προβληματίσει τους επιτελείς της Ρηγίλλης. 
Ας αρχίσουν επιτέλους να λένε και καμιά αλήθεια στον πρόεδρο Αντώνη. 
Ας σταματήσουν να του χαϊδεύουν τ'αυτιά. 
Εκτός από τον Σαμαρά το αρνητικό αποτέλεσμα του Δράκου στην Πελοπόννησο έχει αρνητικό αντίκτυπο και για τους δύο αντιπροέδρους της Ν.Δ. 
Ο εκλογικός θρίαμβος του Τατούλη, έδειξε ότι τόσο ο Αβραμόπουλος, όσο και ο Δήμας δεν έχουν καμία απήχηση στο εκλογικό σώμα της Πελοποννήσου. Αυτό άλλωστε προκύπτει από το γεγονός ότι ο Αβραμόπουλος κατέβηκε τρεις φορές για να βάλει πλάτη στον εκλεκτό της Ρηγίλλης. 
ΑΞΙΖΕΙ: Μπορεί να καταλογίσει κανείς πολλά και διάφορα στην Ντόρα και στους Μητσοτάκηδες. Ένα, όμως, πρέπει να παραδεχτούν οι επιτελείς του Σαμαρά. 
Ότι τουλάχιστον στην Κρήτη και στην Ευρυτανία, κερδίζουν! 
Πληροφορίες απο το parapolitika.gr

1 σχόλιο:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Προσωπικώς εκτιμώ ότι ο κ. Σαμαράς τα πήγε πολύ καλά. Θα χρειαστεί ακόμη ίσως μόνο μια μικρή προσπάθεια για να φέρει την ΝΔ. στα μέτρα του αγαπημένου του κομματος, την "Πολιοτική Άνοιξη".
Κατανοώ βεβαίως, ότι οι βουλευταί του κόμματος μάλλον αντιμετωπίζουν με πεσιμισμό το εκλογικό αποτέλεσμα. Τώρα με τα πρωτοβρόχια η δυσθυμία αποτελεί και προϋπόθεση κρυολογήματος. Εδώ όμως έγγειται η τεράστια προσφορά του κ. Αβραμόπουλου: Ας τους κάνουν όλα τα εμβόλια γρίπης, που αυτός παράγγειλε και έμειναν άχρηστα. Με αυτόν τον τρόπο και η πολιτική του κ. Αβραμόπουλου θα δικαιωθεί και τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο, με την εξώντωση βακύλων και μικροβίων που τυρανούν ανθρώπους.
Ο κ. Δήμας είναι αυτός που ήθελε την δημιουργία γηπέδων γκολφ στα καμμένα της Πελοποννήσου, ή ενθυμούμαι λάθος; Στην περίπτωση που δεν με προδίδει η μνήμη μου, ο κ. Δήμας μόνο ωφελείται από την εκλογή του κ. Τατούλη. Στην καμμένη γη που θα αφήσει αυτός πίσω του θα μπορέσει ο κ. Δήμας να αναβιβάσει τους γηγενείς με την προώθηση ενός σπορ, με το οποίο ασχολούνται και οι λόρδοι της Αγγλίας.
Έντονη συμπάθεια μου προξενεί η ανησυχία και η πικρία ένεκα των εκλογικών αποτελεσμάτων κάποιων πράγματικά ωραίων θύλεων οπαδών του κόμματος. Δηλώνω παρηγορητής και δέχομαι μέιλς.