Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Σε αυτές τι εκλογές δεν κερδισε η αυτοδιοίκηση

Εντύπωση προκαλεί η τοποθέτηση του (αυτοδιοικητικού στελέχους) και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Πάρι Κουκουλόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 960.

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σε αυτές τις εκλογές «ο μεγάλος χαμένος ήταν η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη»
«Δεν την έδωσε τη μάχη ποτέ του Καλλικράτη, δεν την έδωσε τη μάχη της μεταρρύθμισης το ΠΑΣΟΚ ποτέ...»
Απόσπασμα της συνέντευξης:

Εκλογές
"Το αποτέλεσμα θα πρέπει να το διαβάσουμε καλά όλοι μας κι όταν λέω όλοι μας όχι μόνο εμείς στο ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση, αλλά όλοι."
Νίκος Παναγιωτόπουλος: Μήπως έχασε η αυτοδιοίκηση σήμερα;
"Η αυτοδιοίκηση σήμερα σε αυτές τις εκλογές σε αντίθεση με εκείνες του '86 όπου ο Ανδρέας Παπανδρέου είπε το περίφημο «κέρδισε η αυτοδιοίκηση» νομίζω ότι δεν κέρδισε, ας μην πω έχασε, πάντως δεν κέρδισε. Ο μεγάλος χαμένος ήταν η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη από το διάλογο, υπάρχει ένα ζήτημα με εμάς βέβαια."
Νίκος Παναγιωτόπουλος: Μήπως δεν προώθησε σωστά το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση που είναι δικό της επίτευγμα ο Καλλικράτης; Δεν χειρίστηκε σωστά κάτι;
"Δεν την έδωσε τη μάχη ποτέ του Καλλικράτη, δεν την έδωσε τη μάχη της μεταρρύθμισης το ΠΑΣΟΚ ποτέ, γι' αυτό και αναγκαστικά μπήκε στο δίλημμα μνημόνιο αντί μνημόνιο και είχαμε όλα τα υπόλοιπα. Είναι μια μάχη που δε δόθηκε ποτέ. Χάθηκε χωρίς να δοθεί."
Νίκος Παναγιωτόπουλος: Με ευθύνη ποιου; Κάποιος πρέπει να φταίει γι' αυτό.
"Όχι, είναι ευθύνη συνολική και συλλογική δική μας. Δηλαδή και του υπουργείου και των στελεχών όλων, εγώ δε θέλω να βγάλω τον εαυτό μου, είναι ευθύνη όλων μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: