Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Δυναμικό come back από Μεϊμαράκη, πούνε οι …υπόλοιποι; (σχόλιο)

Μπορεί οι φήμες περί αποχώρησής του από την ενεργό πολιτική να δίνουν και να παίρνουν, εκείνος όμως δείχνει αποφασισμένος να ανταποδώσει στον Αντώνη Σαμαρά το δώρο που του έκανε τοποθετώντας τον στην θέση του προέδρου του Ινστιτούτου «Κ. Καραμανλής».
Ο λόγος φυσικά για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος έκανε σήμερα δυναμικό τηλεοπτικό come back, καθώς εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του ALTER
Ο Βαγγέλας, θυμίζοντας τον… παλιό καλό εαυτό του, άσκησε σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και δεν δίστασε να κοντραριστεί με τους δημοσιογράφους, όποτε έκρινε ότι αυτό ήταν αναγκαίο.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι γαλάζιοι φίλοι του πρώην υπουργού, σχολιάζοντας την σημερινή του εμφάνιση, έλεγαν με νόημα πως η «ψυχή της ΝΔ» είναι ακόμη εδώ...

Σχόλιο: Η εμφάνιση Μεϊμαράκη είναι η απάντηση σ' όλους όσους πιστεύουν ότι η πολιτική είναι one man show
Ιδιαίτερα όταν είσαι στην αντιπολίτευση χρειάζεσαι πολλούς ... Μεϊμαράκηδες για να έχεις αποτέλεσμα και να πετύχεις τους στόχους σου. 
Από πάρα πολλούς ψηφοφόρους της παράταξης άκουσα χθες βράδυ να σχολιάζουν πολύ θετικά την εμφάνιση Μεϊμαράκη και τους είδα  αρκετά ικανοποιημένους!
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο χρόνος αντίδρασης τους, αμέσως μετά τα "Δελτία των 8".
Τα σχόλια τους ήταν κυρίως, στο γιατί μέχρι σήμερα κανείς άλλος δεν βγήκε να τα πει..! 
Στην κοινοβουλευτική ομάδα και στα στελέχη της ΝΔ υπάρχει ... φτώχεια ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Πιστεύουμε ότι  υπάρχουν αρκετά ικανά στελέχη στην παράταξη που ήταν και είναι σε αδράνεια. Χρειάζεται όμως ν' αξιοποιηθούν κατάλληλα, αφού γίνουν πρώτα οι σωστές επιλογές! 
Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος της  ηγεσίας και όχι οι ... μικρότητες!
Η μη αξιοποίηση ικανών πολιτικών στελεχών έφερε τ' αποτελέσματα της προηγούμενης διακυβέρνησης της ΝΔ ! 
Η ΝΔ δεν χρειάζεται στελέχη που μεγάλωσαν με την "κοινωνία ΠαΣοΚ" και ... προσπάθησαν να  μιμηθούν το ΠασοΚ, λέγοντας " θα κάνουμε και 'μείς ότι έκαναν αυτοί"!
Η Ηθική, η Εντιμότητα, η Ικανότητα πρέπει να επανέλθουν στην Πολιτική και στην  Ιδεολογία, άλλως τα αποτελέσματα  … είναι γνωστά σ’ όλους μας!
Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει αρκετά ικανά Στελέχη, αρκεί να τα’ αξιοποιήσει.
Δεν χρειάζεται τους … «Ουρανοκατέβατους» στην πρώτη σειρά της βιτρίνας της!

πρ. Βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια: