Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιωργάκης και το οθωμανικό

Μέχρι τώρα ακούγαμε στα ραδιόφωνα μας σχεδόν μόνον αμερικάνικη μουσική και βλέπαμε στη τηλεόραση πάλιν κυρίως αμερικάνικα.
Σίγουρα εκεί που μας ενέταξε με την παγκοσμιοποίηση του με ανθρώπινο (τουρκικό) πρόσωπο ο Γιώργος μας, σε λίγο θα ακούμε μόνον τουρκική μουσική και θα βλέπουμε σχεδόν μόνον τουρκικά έργα στη τηλεόραση.
Υποθέτω ότι ο σουλτάνος μας ή θα μας τα δίνει σχεδόν τζάμπα ή τζάμπα.

Υποθέτω επίσης ότι όλοι υπουργοί μας, που θα μετέχουν στις κοινές επιτροπές με τους τούρκους για να συζητήσουν τι θα μας επιτρέψει ο σουλτάνος, να διατηρήσουμε από το Αιγαίο μας και την Ανατολική Μακεδονία μας και Θράκη μας (θα μας αφήσουν άραγε την Καβάλα ή λόγω του Ιμαρέτ θα την ζητήσουν και αυτήν;;, για βτη Ρόδο που δικικούν από μτο 1946 δεν δέχονται μσυζήτηση), θα άρχισαν ήδη εντατικά μαθήματα τουρκικής γλώσσας.
"Μπάβο Γιώργκο", όπως θα έλεγαν οι νέοι "αφέντες" μας !
Τέλος είναι σίγουρο ότι ... μόλις ωριμάσουν οι συνθήκες, αναμένεται η κ. Διαμαντοπούλου και η ετέρα χανούμισσα, να ετοιμάσουν προγράμματα "εκπαίδευσης" των ελληνοπαίδων στην τουρκική γλώσσα επιχορηγούμενα με δελεαστικά ποσά ως εκείνα που καταρτίστηκαν για την εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων και τουρκοποίηση των Πομάκων.
Χρηματοδότες των προγραμμάτων αυτών θα είναι οι ίδιοι των τελευταίων προγραμμάτων για τους μουσουλμανόπαιδες. Προφανώς γενική επόπτρια θα είναι η ετέρα "αξιότιμη" Ανανιακή κυρία Άννα Φραγκουδάκη χανούμ, ως έχουσα τεράστια εμπειρία.

Υ.Γ. Δεν γνωρίζω αν αληθεύει η πληροφορία, ότι ο σουλτάνος κάλεσε τον πρωθυπουργό μας στην Κερύνια (την <απελευθερωμένη> από τα τουρκικά ειρηνευτικά στρατεύματα) για να συμμετάσχουν από κοινού σε ελληνοτουρκικό στόλο ακτιβιστών για τη Γάζα, που αυτήν τη φορά θα αναχωρήσει από την <απελευθερωμένη> Κερύνια και όχι από την απελευθερωμένη από τα ειρηνευτικά τουρκικα στρατεύματα Αμμόχωστο, από όπου την τελευταία φορά αναχώρησε ο εληνοτουρκικός στόλος ακτιβιστών, πράγμα που τα <άθλια> ΜΜΕ, δρώντα εναντίον της τουρκοελληνικής περίπτυξης, το αποσιώπησαν.

Μάλιστα λέγεται ότι <ο σοφός> Νταβούτογλου κάλεσε πάλιν στην <απελευθερωμένην> Κερύνια την κ. Ντόρα μας (του εκκολαπτόμενου κόμματος, Νέα <ελληνοτουρκική> Ελλάδα ) μόνον όμως πάλιν για καφέ.
Παρακαλείται ο κ. Πεταλωτής, να μας ενημερώσει και αν είναι δυνατόν να οργανώσει μαζικότερη συμμετοχή του ελληνικού λαού, στο <ανθρωπιστικό> έργο του σουλτάνου μας, οργανώνοντας μαζικά επιχορηγούμενα ταξίδια για την <απελευθερωμένη> Κερύνια, μέσω προφανώς του αεροδρομίου της επίσης <απελευθερωμένης τουρκικής μας>Τύμπου.
Από τον Ευρυπίδη Μπίλλη
Τ. επίκουρο καθηγητή ΕΜΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: