Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο Καραμανλής αφήνει τη σιωπή…

Ενοχλημένος με τα σενάρια επιστροφής του είναι σύμφωνα με συνομιλητή του, πρώην υπουργό, ο Κώστας Καραμανλής

«Ακόμα και γραφείο σε απόσταση ασφαλείας βρήκε, προκειμένου να αποφύγει τους… συνειρμούς», έλεγε ο συνομιλητής του που τον συνάντησε πρόσφατα, και συνέχισε, επισημαίνοντας πως δεν έκρυψε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι, ορισμένοι τον χρησιμοποιούν προκειμένου να διαπραγματευθούν με τον Σαμαρά.
Πράγματι, ο πρώην πρωθυπουργός ... 
προτίμησε να εγκαταλείψει το γραφείο της Πλουτάρχου μόνο και μόνο για να αποφύγει τις επισκέψεις, και κυρίως τους… απρόσκλητους επισκέπτες.  
Ο Κώστας Καραμανλής δεν γυρίζει- τουλάχιστον με τον τρόπο που θέλουν όσοι επικαλούνται το όνομά του- και έστειλε το σχετικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση
Ωστόσο ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παρακολουθεί περισσότερο από ποτέ την τρέχουσα ειδησεογραφία.
Όσο για όλους εκείνους που απορούν, γιατί έχει επιλέξει τη σιωπή, μας έλεγε συνεργάτης του πως, «ό,τι και να πει, όπως και να το πει, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν παρερμηνείες, και θα δοθεί η εντύπωση ότι ασκεί κριτική στην παρούσα ηγεσία». 
Παρ’ όλα αυτά, διευθυντής εφημερίδας που τον συνάντησε σχετικά πρόσφατα έφυγε με την εντύπωση ότι ο Καραμανλής δεν θα αργήσει να μιλήσει. 
Η συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ευκαιρία. 
Και τότε ο Καραμανλής δεν θα μιλήσει απλώς, αλλά θα κάνει σοβαρές αποκαλύψεις για το πώς φθάσαμε στο ΔΝΤ.
OFF THE RECORD

Δεν υπάρχουν σχόλια: