Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Για την Πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη και την Αυτοδιοίκηση!

Στις εκλογές του Νοεμβρίου κρίνονται πολλά.

Πρώτα απ’ όλα για την Θεσσαλονίκη: Την 7η Νοεμβρίου δεν αλλάζουμε απλώς Δήμαρχο, αλλάζουμε νοοτροπία… Στήριξε την ομάδα δημιουργίας , ψήφισε τον Κώστα Γκιουλέκα…
Μετά για την Αυτοδιοίκηση: Δώσε δύναμη σε αυτούς που παλεύουν για το θεσμό και όχι σε αυτούς που με το Μνημόνιο και τον «Καλλικράτη» τον υπονομεύουν μέχρι αφανισμού.
Και κυρίως για την Πατρίδα μας: ...Στήριξε όσους παλεύουν ώστε να τελειώσει επιτέλους το καταστροφικό για όλους μας Μνημόνιο. Αποδοκίμασε με την ψήφο σου τους υποψήφιους της Τρόικας και του ΔΝΤ.
Η πρόκληση είναι απτή: Φαντάσου ποια μέτρα λιτότητας και ποιάς έντασης θα ανακοινώσει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου εάν μπορεί να ισχυριστεί ότι από το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Λαός επιβράβευσε την πολιτική και τις επιλογές του.   
Γίνε μέρος της Λύσης … Όχι του Προβλήματος…
Ο Θάνος Κουλουτμπάνης είναι επιχειρηματίας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Αυτοδιοικησης της Ν.Δ., ενώ διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και διευθυντικό στέλεχος των κατασκηνώσεων της ΧΑΝΘ.
Σε αυτές τις εκλογές είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη  του Κώστα Γκιουλέκα.
 
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: Τον γνωρίζουμε καλά, έχει πετύχει σ' όλα όσα έχει ασχοληθεί μέχρι σήμερα, τον εμπιστευόμαστε, αξίζει και σας τον προτείνουμε..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: