Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

«Δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω φοροεισπράκτορας της τρόικα»

Στα σχέδια ανάπλασης του Ελαιώνα, στις προτάσεις για πιλοτική αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων στις περιοχές Κεραμεικού και Μεταξουργείου, καθώς και στην απομάκρυνση των μονάδων του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας όπως και στην αύξηση του αριθμού των περιπολιών της Δημοτικής Αστυνομίας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Πόλη της Ζωής Μας», Νικήτας Κακλαμάνης σε ανοικτή ομιλία του στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Ο κ. Κακλαμάνης ...
αναφερόμενος στα πεπραγμένα της νυν Δημοτική Αρχής τόνισε ότι ήδη έχουν αγοραστεί 100 στρέμματα γης στη ζώνη της διπλή ανάπλασης όπου θα δημιουργηθεί ένα ακόμη πνεύμονας πρασίνου .
Η διπλή ανάπλαση αποτελεί τον πυροκροτητή για να αλλάξει η εικόνα στο 7 τοις εκατό της πόλης μας και η νομοθετική ρύθμιση έπρεπε να είχε γίνει χθες από την κυβέρνηση δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης .
Αναφερόμενος στην αξιοποίηση της Τεχνόπολης όπου πραγματοποιήθηκαν 450 εκθέσεις ο Δήμαρχος Αθηναίων ανακοίνωσε τη δημιουργία Μουσείου «Μαρία Κάλλας» μέσα στο προσεχές διάστημα .
Ο κ. Κακλαμάνης προανήγγειλε και τα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης στις 27 0κτωβρίου στο κτίριο του Μεταξουργείου
Αναφερόμενος στην ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών , στη μάστιγα των ναρκωτικών και στον οικονομικό μαρασμό των εμπόρων ως συνέπεια της κρίσης ο κ Κακλαμάνης δεσμεύθηκε ότι στην επόμενη θητεία του -αν εκλεγεί - θα πιέσει τη κυβέρνηση για καλύτερη φύλαξη των συνόρων και την απομάκρυνση των μονάδων του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας .
Για το θέμα του μνημονίου ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να γένει φοροεισπράκτορας της τρόικας και συμπλήρωσε: «Προτιμώ να κάνω λιγότερα πεζοδρόμια από το να αυξήσω τα Δημοτικά τέλη».
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: