Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

MEGA το καλύτερο κανάλι του κόσμου

Θα είδατε φαντάζομαι το απίστευτα γελοίο σόου, της πρωινής εκπομπής του καναλιού του ΔΝΤ, όπου 3-4 καθεστωτικοί δημοσιογράφοι και μια μεσήλιξ κυριούλα (δε θυμάμαι το όνομά της) προσπάθησαν αγχωμένα, με το μάτι στο "αφεντικό" να αποδομήσουν τον αριστερό εξτρεμιστή που πέταξε το παπούτσι στον κ.Παπανδρέου.
Γραφικός ο αριστερούλης γενειοφόρος, ακόμη γραφικότεροι οι υβριστές "δημοσιογράφοι". Το όλο σκηνικό θύμιζε 5 μαντρόσκυλα που κυνηγάνε ένα ζαρκάδι.
Αυτό δε σας θύμισε;
Αλλά το αμίμητο το είπε κάποιος από την ομήγυρη των καθεστωτικών:
επέπληξε το BBC για στημένο ρεπορτάζ!!! 
Ποιός; Ο αγχωμένος αφεντικογράφος, μήπως και δεν τα καταφέρει να αποδομήσει το γέλιο που προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα, η βλακώδης ενέργεια του αριστερού εξτρεμιστή, που ανακάλυψε στα 50 τον αριστερό πατριωτισμό !
Ε, τι να κάνουμε; Αυτές οι ακτιβιστικές ενέργειες αρέσουν στον κόσμο (κακώς, κάκιστα). Αλλά αρέσουν στον κόσμο, που εσείς γυμνάσετε να θέλγεται από τέτοια θεάματα. Όσο και να το παλέψετε, η αλήθεια δεν κρύβεται.
Το 99% των Ελλήνων το γούσταραν. Όπως γουστάρουν όλα τα χυδαία εντυπωσιακά θεάματα. Αίμα και σπέρμα θέλει ο τηλεθεατής. Και ξέσκισμα των επώνυμων. Εσείς τους διαμορφώσατε έτσι, όχι εγώ !
Λειτουργώντας δημοσιογραφικά και κυνηγώντας την εντυπωσιακή είδηση έπραξε και το BBC. Αν δηλαδή σας έστελναν πλάνα με την είδηση "γιαούρτωσαν τον Καραμανλή στις διακοπές του", δεν θα το παίζατε; Έλα τώρα, υποκριτούλη...σου τα ΄πα και χθες.
Εσύ πετούσες από τη χαρά σου κι έστελνες την είδηση "Διαπόμπευση του Δημήτρη Σιούφα στην Πάρο". Το ξέχασες;

8.890 αποτελέσματα βγάζει το "Σιούφας Πάρος" στον γκούγκλη.

Αφού σου άρεσε τότε! Το γουστάριζες! Γέλαγαν και τα μουστάκια σας τότε και ψάχνατε απεγνωσμένα φωτογραφία από το σκηνικό ! Το ξέχασες;

Για θυμήσου τι έγραφες στα ΝΕΑ: "Να πληρώσετε από τα κλεμμένα".
και κλείνεις το ρεπορτάζ σου γράφοντας:
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: αυτοί που έκραξαν την παρέα Σιούφα ήταν ευυπόληπτοι σαραντάρηδες εξ Αθηνών, δικηγόροι και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Αρα το κράξιμο είναι αποτέλεσμα της εξέγερσης της μεσαίας τάξης που διαδραματίζεται- πού άλλου;- στις ψαροταβέρνες.
Δεν σε είδα να φωνάζεις στο MEGA όμως τον επίσης γραφικό που επιτέθηκε στον Σιούφα, να τον στήνεις σε ένα πάνελ με 6 μαντρόσκυλα, για να τον ρεζιλέψεις ! Αντιθέτως "αυτοί που έκραξαν τον Σιούφα, ήταν ..ευυπόληπτοι" και έδωσες και κοινωνιολογική ερμηνεία: "το κράξιμο είναι αποτέλεσμα εξέγερσης της μεσαίας τάξης".
Ε, το παπούτσι στον Παπανδρέου γιατί το ερμηνεύεις ως "διεθνή συνομωσία κερδοσκόπων";
...

cruella η ενοχλητική

Δεν υπάρχουν σχόλια: