Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Θετικό το αποτελεσμα της δημοσκοπησης της GPO για ενδεχόμενο κόμμα της Ντόρας Μπακογιαννη

Μια σταθερη βαση 9,8% των ερωτώμενων παρουσιαζεται και στην τελευταια δημοσκοπηση της GPO, διατεθειμενο να στηριξει ενα ενδεχόμενο κομματικό σχηματισμό σε περιπτωση που ιδρυθει από την Ντόρα Μπακογιάννη. 
Το αξιοσημειωτο ειναι ότι δεν έχει ουτε καν ανακοινωθεί και δεν ξέρουμε ακόμα τα προσωπα που θα πλαισιώνουν αυτό το κόμμα. Οπότε η δυναμική αυτή ειναι εξ ολοκληρου προσωποπαγής.  
Με 5,5% των ψηφοφορων του ΠΑΣΟΚ να δηλωνει πολυ θετικό, 19% της ΝΔ και 11% του ΛΑΟΣ, ο χαρακτηρας του κόμματος προδιαγραφεται κεντρώος, όπως άλλωστε ειναι και το αναμενόμενο.
Η Μπακογιαννη έχει δηλωσει ότι η ιδρυση του κόμματος της θα ...γίνει μετα τις αυτοδιοικητικες εκλογές του Νοεμβριου και μεχρι το αργοτερο τις αρχές Δεκεμβριου και το μόνο που αποκαλύπτει ειναι ότι θα προσπαθήσει να συνασπισει στον νέο φόρεα, νέες δυναμεις, που δεν εχουν εμπλακει ιδιαιτέρως με την πολιτική, χωρίς να κραταει καποια είδους "ρατσιστικη" αντιμετωπιση και σε ατομα που έχουν ασχοληθει με αυτη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παμε ρε Ντορα πάμε να ενωσουμε τη κεντροδεξια, μην αφησουμε τα σοσιαλιστικα γουρουνια να καταστρεψουν την Ελλάδα, τοσα κανανε. Κάνε εκληση να ενωθει η κεντροδεξια απο όλους σας αυτη ειναι η μοιρα σου εχει δικιο ο Κιλτιδης