Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Απίστευτη αθλιότητα εις βάρος του Δημαρά από τους μνημονιολάτρες.

Της υποκρισίας το ανάγνωσμα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Alter
Απίστευτη αβάντα στον Σγουρό που -κρίμα- δεν την είχε ανάγκη. 
Πλάνα διαφημιστικά, ευθεία προβολή, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ της έμφυτης ευγένειας του Γιάννη Δημαρά και απίστευτο θέατρο.
Μετά την ερώτηση – παγίδα του “άπειρου” Κικίλια, ο Σγουρός διασύρθηκε αλλάζοντας προσωπείο και παίρνοντας θέση ΚΑΤΑ του μνημονίου! 
Συμπλήρωσε όμως μόλις κατάλαβε την γκάφα “πως αλλιώς θα πληρωνόντουσαν μισθοι και συντάξεις”… 
Αυτή τη γνωστή, ελεεινή καραμέλα των μνημονιολατρών.
Ο Δημαράς στον ελάχιστο χρόνο που του διέθεσαν, θύμησε για ακόμα μία φορά ότι υπάρχει ποιότητα στην πολιτική και αν μη τι άλλο, τιμιότητα και ανδροπρέπεια. Είναι σίγουρο πως όσοι είδαν την κουβέντα, ένιωσαν την ίδια οργή βλέποντας την πλέον καθαρή πολιτική φωνή προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ να λοιδωρείται από τις κάμερες και να θάβεται από τις βουβουζέλες.
Ο Άδωνις τουλάχιστον ήταν ειλικρινής υπερασπιζόμενος την απόφαση του ΛΑΟΣ να ψηφίσει το μνημόνιο. Έδωσε την είδηση λέγοντας ότι θα αντισταθεί στην κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα.
Καλός ο Μητρόπουλος, παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται και αυτός. Θυμίζει όπως και ο Δημαράς ότι κάποτε υπήρχε ΠΑΣΟΚ με ιδεολογία, ασχέτως εάν πάντοτε παραγκωνιζόταν από την εξουσία.
Ο Κικίλιας δεν χρειάστηκε να πει πολλά όπως είπαμε, με μία ερώτηση έκανε ΜΑΤ διασύροντας τον Σγουρό και ...
αναγκάζοντας τον Χατζηνικολάου να τον “επαναφέρει στην τάξη του μνημονίου” (πως ανέχεσαι βρε Γιάννη αυτόν τον διασυρμό για την καρέκλα;)
Ο Αλαβάνος ανύπαρκτος. Είναι ο άνθρωπος που πρόδωσε όλους τους αγώνες του στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι εκείνος που έδωσε την πολιτική κάλυψη στο παρακράτος των τραπεζιτών εγκαινιάζοντας τη μόδα της ανόδου των spreads των περασμένο Δεκέμβρη, ανοίγοντας την πόρτα στο ΔΝΤ που τώρα το πολεμά.
Ο Ψαριανός, για γέλια. Αφού κόπτεσαι για τον Υμηττό ρε μεγάλε, πούλα τη Φεράρι και φύτεψε κανένα δεντράκι. Αφού κόπτεσαι για το περιβάλλον βρε γαργαντούα, κόψε τις λιμουζίνες και πάρε παπάκι. Το Life style του πάμπλουτου “αντεξουσιαστή” αποκλειστικά για κόπανους του Ψυχικού και του Κολωνακίου. Α, και που ‘σαι, αποδεικνύεις καθημερινά τη ρήση του Μαρξ ότι “Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα”. Οι προλετάριοι έχουν.
Ο οικολόγος (δεν θυμόμαστε το όνομα του), είναι επίσημος προσκεκλημένος στις δράσεις του Ολυμπία στην Πάρνηθα και τον Υμηττό όπου πραγματικοί οικολόγοι – πατριώτες φυτεύουν δεντράκια από το υστέρημα τους και αφιερώνουν τον χρόνο τους για να τα προστατεύσουν. Δύο παρατηρήσεις: (1) Μόνο ένας ένθερμος και γνήσιος πατριώτης μπορεί να είναι οικολόγος. (2) Πως και δεν έχουμε πετύχει ούτε έναν από τους “ευαίσθητους” των τηλεπαραθύρων στο βουνό όπου δίνεται η πραγματική μάχη για τη μητέρα Γη.
Μάγκας ο Παφίλης, παίζει μπάλα μόνος του. Εάν αποφάσιζε το ΚΚΕ λίγη εξωστρέφεια και συμμαχίες που απαιτούνται από την εποχή, μπορεί να βλέπαμε Παφίλη περιφερειάρχη μαζί με Δημαρά και Μητρόπουλο. 
Καλή η σταθερότητα στις αρχές (ιδιαίτερα όταν δικαιώνονται) αλλά χρειάζεται και λίγο νερό στον ερυθρό οίνο για να γίνει κρασί Ειδ’ άλλως μένει Άκρατον. Και δίνει τροφή σε αυτούς που λένε ότι το ΚΚΕ αρκείται στην αντιπολίτευση γιατί δεν έχει εφαρμόσιμο πρόγραμμα.
Αυτά. Έρχεται και μία αποκάλυψη βόμβα για τον κύριο Χατζηνικολάου σε λίγο.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: