Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μπατζελή και Γκερέκου πληρώθηκαν με το "ίδιο νόμισμα" !

Το Καστρί ‘έκοψε’ τη Μπατζελή


Στο καλά φυλαγμένο μυστικό του ανασχηματισμού, εξελίσσεται το παρασκήνιο με την Κατερίνα Μπατζελή, και τους πραγματικούς λόγους που απομάκρυναν την πρώην πλέον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από το κυβερνητικό σχήμα.

Στον Τύπο περισσεύει η φιλολογία για το θέμα, ενώ και μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ οι απόψεις ποικίλουν, για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και την Κατερίνα Μπατζελή, με ...αφορμή τις υποψηφιότητες για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, και οδήγησε στην πλήρη διάρρηξη των σχέσεών της με τον Πρωθυπουργό.
Εκείνοι που γνωρίζουν καλά τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι απόλυτοι ότι ο Πρωθυπουργός δεν διακατέχεται από προσωπικούς εγωϊσμούς, και δεν θα επέτρεπε ποτέ στον εαυτό του να ‘τιμωρήσει παραδειγματικά’, κατά τέτοιον τρόπο την Κατερίνα Μπατζελή, με πρόφαση τις υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες. 
Το τι πραγματικά συνέβη, προφανώς και θα μαθευτεί κάποτε.
Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του ‘statesmen.gr’, η εντολή για την πολιτική ‘κατακρεούργηση’ της Κατερίνας Μπατζελή ήρθε κατευθείαν από το Καστρί
Δηλαδή, την ιστορική οικία των Παπανδρέου…

Σχόλιο Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.:
Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο πρόσωπο είχε... εκπαραθυρώσει και την κ. Γκερέκου από την κυβέρνηση !  
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το "θέμα"  περιπλέχθηκε, όταν στην υπόθεση προστέθηκε η ...απαίτηση της Άντας, στην  οποία εκτός των άλλων, της ευχόμαστε περαστικά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: