Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μ΄αυτή την "Αντιπολίτευση" αντε να τους ξεφορτωθείς...

ΠΑΣΟΚ κυρίες και κύριοι....
Αυτό είναι....θέλετε δεν θέλετε! Τώρα που μας κάθισαν στο σβέρκο αντε να τους ξεφορτωθείς.
 
Η μεγάλη "προοδευτική" βδέλλα που ρουφάει το αίμα του ελληνικού λαού.
Αυτό είναι το συμπέρασμα αφου για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι μας κυβερνά για 22 συναπτά έτη.
Και πάντα με την ίδια "αγωνία"....Πάντα με το "όραμα" για μια "άλλη Ελλάδα" προς το χειρότερο φυσικά.
Τόσο η ομιλία του κατοχικού πρωθυπουργού στο "εθνικο" ...(εκεί ως ειρωνεία και μόνο ο όρος επέζησε) συμβούλιο του κόμματος του όσο και οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες συντείνουν πως το παιχνίδι είναι στημένο.
Αρκεί κάποιος να δει τον George να αγορεύει ή καλύτερα να προσπαθεί να αγορεύσει ενώπιον των κομματόσκυλων....Και θα καταλάβει γιατί η Ελλάδα παρουσιάζει για χρόνια σημεία σήψης του πολιτικού συστήματος.
Ενας "πρωθυπουργός" εκλεγμένος απο το ψέμα την παραπληροφόρηση και την πολιτική απάτη που προσπαθούσε με τα "υψηλού επιπέδου" ελληνικά του να ικανοποιήσει τους χειροκροτητές.
Μιλάμε για τον πρωθυπουργό που εκλέχτηκε ως ο λιγότερο ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που το μόνο του εφόδιο και η μόνη συμβολή του στην ελληνική κοινωνία είναι ένα όνομα.
Με αυτό λοιπόν το όνομα περιφέρεται για χρόνια στην πολιτική σκηνή κουράζοντας τα μάτια μας και υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.
Αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο προσπαθούν να επιβάλουν ΟΛΟΙ ο καθένας με τον τρόπο του ασκώντας "αντιπολίτευση".
Δεν είναι τυχαίο πως σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο "επώνυμος" πρωθυπουργός είναι ο....καταλληλότερος. 
Είναι ο μέγας ψεύτης που εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός σε 20-30 χρόνια να μας βγάλει απο την κρίση και να παραδώσει ότι μπορεί στην τουρκική διοίκηση.
Δεν είναι τυχαίο που τρέφει απεριόριστη συμπάθεια προς οτιδήποτε μη ελληνικό...πρός οποιονδήποτε εχθρό της πατρίδας και η πρωτη επιλογή του είναι ο συμβιβασμός και η παράδοση.
21% λαμβάνει στις "καλύτερες" δημοσκοπήσεις....21%!!!!! και όμως "θα είμαστε νικητές".
Ο πλήρης ξεφτιλισμός της δημοκρατίας η οποία με εκλογικά μαγειρέματα και αισχρούς εκλογικούς νόμους επιβάλλει την ολιγαρχία.
20% Για την ΝΔ που απο τον "πατο" που βρίσκεται ονειρεύεται και αυτή εξουσία παίζοντας το μοναδικό χαρτί που μπορεί να την σώσει αυτό του μνημονίου. Μιας και η "παρθενογένεση" του νέου αρχηγού με τα "σφουγγάρια" της δίνει κάποιες ελπίδες.
Ελπίδες όμως που δυστυχώς όλες μα όλες επικεντρώνονται στο μνημόνιο αφού για πλήρη ανατροπή της ενδοτικής και αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε ακούσει πέρα απο μισόλογα. 
Κατα τα άλλα μεγαλύτερη ασχολία βλέπουμε στο "ξεκαθάρισμα" παλιών εσωκομματικών λογαριασμών.
Αυτό τον "πάτο" που για μήνες βρίσκεται η ΝΔ αδυνατεί να εκμεταλλευτεί (στην πραγματικότητα) δεν θέλει ο κολαούζος Καρατζαφέρης που προτάσσει την "παράταξη" απέναντι στο συμφέρον της πατρίδας που δεν είναι άλλο απο την ΔΙΑΛΥΣΗ των κομμάτων που κατ έκλεψαν την χώρα και την κατάντησαν αποικία.
Και το συμπέρασμα είναι πως δυστυχώς για άλλη μια φορά θα βρεθούμε στο ίδιο έργο θεατές.
Αν νικήσει το ΠΑΣΟΚ θα πανηγυρίζει πως ο λαός επικροτεί την πολιτική του.
 Αν ηττηθεί θα μιλά για "αυτοδιοίκηση".
Τα ίδια και με την ΝΔ η οποία σε περίπτωση νίκης θα ζητά εκλογές ενω σε περίπτωση ήτας θα το ρίξει και αυτή στην "αυτοδιοίκηση".
Με ένα πρόβλημα ίσως παραπάνω αφου σε αυτό το σενάριο τα "κοράκια" περιμένουν να πέσουν πάνω στο "σφουγγαρά" αρχηγό.
Οσο για τον κολαούζο είναι ανευ σημασίας αφου σε περίπτωση νίκης (όπου συνεργαστεί με την ΝΔ) θα βγεί και θα πεί "σας τα 'λεγα" .Ενω σε περίπτωση ήττας θα κατηγορεί την ΝΔ.
Αυτό είναι άλλωστε και το πολιτικό του παιχνίδι εδω και παρα ΜΑ πάρα πολύ καιρό.
Και γι αυτό η μεγαλύτερη αποτυχία και ο μεγαλύτερος φόβος για τον ίδιο είναι που εξαναγκάζεται εκ των πραγμάτων να κατεβάσει δικό του υποψήφιο έστω και σε μερικές περιφέρειες...Στην κυριολεξία ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
Απο τώρα τον βλέπω ξεχνώντας το "μαύρισμα" να φωνάζει στο τηλε-ουγκάντα για τις ευθύνες της ΝΔ που επέτρεψε την νίκη του ΠΑΣΟΚ.
Αυτού του ΠΑΣΟΚ που μετά λίγες μέρες θα "γλύφει" εκ νέου εντός κοινοβουλίου και θα πανηγυρίζει για τις πολλές...επερωτήσεις που κάνουν οι βουλευτές του.
Φυσικά οι επερωτήσεις και ο κοινοβουλευτικός πρωταθλητισμός (λες και υπάρχει κατι τέτοιο) ούτε μπορούν να ανατρέψουν το ΠΑΣΟΚ (χωρίς να φέρουν την ΝΔ) ούτε να διεξάγουν ιδεολογικό πόλεμο αλλά ούτε και στην πράξη να ματαιώσουν τον ανθελληνικό σχεδιασμό της κυβέρνησης.
Ο ΛΑΟΣ όμως σε αυτή την περίπτωση θα έχει υποστεί ήττα αφού η χαλαρότητα της ψήφου και ο "πάτος" της ΝΔ δεν θα δικαιολογεί πια όπως δεν δικαιολογούσε και στις εθνικές εκλογές να μην είσαι τουλάχιστον 3ο κόμμα.
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον ίδιο.
Είπαμε πάνω απο όλα η παράταξη....και η πάρτη μας φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: