Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μέσω επιστολής η απάντηση Κ.Καραμανλή για το Βατοπέδι


Όπως σας είχαμε γράψει, ότι δεν πρόκειται να πάει στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο Κώστας Καραμανλής επιβεβαιωθήκαμε πλήρως!
Αποφάσισε τελικά να απαντήσει με επιστολή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπαίδι ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. 
Το κείμενο της  επιστολής  δεν θα είναι μεγαλύτερο της μιας σελίδας Α4 και δεν αποκλείεται ν' αφήνει αιχμές για την κλήτευση του! 
Θα είναι ολιγόλογη και θα αναφέρει απλώς ότι δεν έχει να προσθέσει τίποτα παραπάνω από όσα έχει πει σε συνεντεύξεις και ομιλίες του την τελευταία διετία. 
Σύμφωνα με...
«Το Βήμα», ο κ. Καραμανλής θα επισημαίνει ότι έχει αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες και θα ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα ποινικών ευθυνών.
Ακόμη δεν αποκλείεται να επικρίνει, με έμμεσο τρόπο, όσους επιτίθενται εναντίον στενών συνεργατών του που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Με τη συγγραφή της επιστολής ασχολείται προσωπικά ο κ.Καραμανλής, αν και δέχεται πολλές εισηγήσεις για το περιεχόμενό του.
Η επιστολή δεν θα αποσταλεί σήμερα, Πέμπτη, καθώς συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή την περίοδο αποκλείεται να τοποθετηθεί δημόσια σημειώνουν συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: