Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Όλο το παρασκήνιο της εκδήλωσης Μιχαλολιάκου στον Πειραιά


Μέσα στην κατάμεστη απο φίλους και υποστηρικτές του κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ανακοίνωσε  την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πειραιά ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Σε συγκινησιακό κλίμα ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρήστησε τους παριστάμενους για την υποστήριξή τους, ξεκαθαρίζοντας ότι θα δουλέψει για τον Πειραιά, τον οποίο -όπως είπε- αγαπάει.
O κ. Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε μάλιστα, ότι αποχωρεί οριστικά απο την κεντρική πολιτική σκηνή και θα παραιτηθεί απο βουλευτής και τομεάρχης Αυτοδιοίκησης του κόμματος πρίν απο τις δημοτικές εκλογές. 
Αυτό -όπως είπε- το ανακοίνωσε ο ίδιος πριν απο λίγο στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και στον Παναγιώτη Μελά, που θα ...
πάρει τη θέση του ως επιλαχών βουλευτής.
Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Πέτρο Μαντούβαλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν έχω βεντέτα με κανέναν".
O πειραιώτης βουλευτής μίλησε και για τον Ολυμπιακό, ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο θρυλικός άσσος του Ολυμπιακού Γ.Σιδέρης!
Παρόντες, μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Παναγιώτης Μελάς, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νομαρχιακός σύμβουλος Αττικής Κώστας Κατσαφάδος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι, με τη ΝΔ, Κορυδαλού Β.Βουγιουκλάκης και Περάματος Κ.Λαγουδάκος.
Στις πρώτες σειρές ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι και... πρώην πολιτικοί φίλοι του Πέτρου Μαντούβαλου, Γ.Βουτσινάς και Π. Αγγελόπουλος.
Στην "γαλάζια" συγκέντρωση παρούσα ήταν και η δημοτική σύμβουλος Πειραιά και πρώην αντιδήμαρχος -επί Αγραπίδη- Λίτσα Καλαγιά
Σημειώνεται ότι με αυτή την κίνηση διαψεύδονται τα σενάρια που "ήθελαν" την κ. Καλαγιά να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιάννη Μίχα...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: