Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγάλη πρωτιά του Θωμά Μαργαρίτη με 43% , από την Public Issue !

Όλοι μαζί για νίκη από την πρώτη Κυριακή

Η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ και ο Δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης με συνέπεια συνεχίζουν την προεκλογική τους δραστηριότητα, βασιζόμενοι σε δύο άξονες.
Στην προβολή του σπουδαίου έργου που επιτελέστηκε τα τελευταία χρόνια και στην παρουσίαση του οράματος και του προγράμματός μας.
Όλο αυτό το διάστημα επικοινωνούμε και συνεργαζόμαστε με τους πολίτες της Δράμας. Από την τοπική κοινωνία έχουμε ξεκάθαρα θετικά μηνύματα.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στον Καλλικρατικό Δήμο Δράμας, από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2010
Την μέτρηση πραγματοποίησε η Public Issue που...
είναι μια κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα, στον χώρο των πολιτικών και κοινωνικών ερευνών κοινής γνώμης.
Η παράταξή μας έχει αποδείξει από το παρελθόν ότι δεν παραπλανεί τους πολίτες και δημοσιοποιεί έγκυρες και μεγάλες δημοσκοπήσεις, απόλυτα αξιόπιστες, οι οποίες και επιβεβαιώνονται στην κάλπη.
Κοιτάζουμε τους πολίτες στα μάτια και παρουσιάζουμε επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία χωρίς να διαδίδουμε φήμες. Οι δημοσκοπήσεις μας έχουν ταυτότητα και υπογραφή.
Στα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας, με τον πιο απόλυτο και αδιαμφισβήτητο τρόπο επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Θωμά Μαργαρίτη.
Στην «Πρόθεση ψήφου» των δραμινών πολιτών είναι σαφές το τεράστιο και μη ανατρέψιμο προβάδισμα του Θωμά Μαργαρίτη. Το ποσοστό 28% της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ είναι διπλάσιο από αυτό του δεύτερου συνδυασμού!
Στην «Διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου Δημάρχου Δράμας» που είναι ουσιαστικά η πρόθεση ψήφου με την αναγωγή των αναποφάσιστων φτάνουμε στο εντυπωσιακό ποσοστό του 43%. Και πάλι διπλάσιο από αυτό του δεύτερου συνδυασμού.
Παρατηρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία και κάνοντας μια πολιτική προσέγγιση των αποτελεσμάτων, έχουμε την βεβαιότητα ότι η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ μπορεί να πετύχει την μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή.
Στην ερώτηση για «Αξιολόγηση έργου Δημάρχου» αποτυπώνεται η αναγνώριση του έργου του Θωμά Μαργαρίτη με το εντυπωσιακό 53%. 
Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό το στοιχείο δηλώνει και την προσδοκία των πολιτών και αποτελεί για εμάς και για τον Δήμαρχο ευθύνη για την συνέχιση του έργου μας.
Στην «Παράσταση νίκης Δημάρχου Δράμας» εκφράζεται η βεβαιότητα των δημοτών της Δράμας ότι νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών θα είναι ο Δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης.
Για την Δράμα της καρδιάς μας όλοι μαζί πετύχαμε πολλά. Η προσπάθειά μας δεν σταματά. Κάθε ψήφος είναι χρήσιμη. Συνεχίζουμε μαζί με τους πολίτες για την Δράμα του μέλλοντος.
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσκόπηση Public IssueΔημοσκόπηση Public IssueΔημοσκόπηση Public Issue

Δημοσκόπηση Public IssueΔημοσκόπηση Public Issue

Δεν υπάρχουν σχόλια: