Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Άνοιγμα Σαμαρά σε Καραμανλή, μέσω Στυλιανίδη...

Άδοξα τελείωσε η... αποκαραμανλοποίηση της Νέας Δημοκρατίας, που επιχειρούσε η νέα "γαλάζια" ηγετική ομάδα, εδώ και αρκετούς μήνες.
Την... χαριστική βολή έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, τοποθετώντας στη θέση του γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ τον πρώην υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος διαδέχεται τον κ. Κώστα Γκιουλέκα.
Η εξέλιξη αυτή, που έρχεται μετά την εκλογή του Ανδρέα Λυκουρέντζου στη Γραμματεία του κόμματος, σηματοδοτεί ξεκάθαρα την κυριαρχία της καραμανλικής τάσης στη νέα Νέα Δημοκρατία.
Σημειώνεται, ότι ο κ. Στυλιανίδης παραμένει τακτικός συνομιλητής του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τον οποίο επισκέπτεται -όπως και αρκετά άλλα στελέχη της ΝΔ- στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη. 
parapolitika

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς στηρίζουμε τον Καραμανλή για αρχηγό της ΝΔ.
Χρειαζόμαστε όμως επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις μας στο άμεσο μέλλον, ώστε να επιτευχθεί ανέμακτα η επάνοδός του.

Πρέπει να μας καθοδηγήσετε λίγο πιο ξεκάθαρα.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον

ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ Α ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦ. ΘΡΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ε ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΞΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΝΔ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΕΟΙΛΟΓΕΣ (ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ-ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η "ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ" (ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ) ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗΣ ΤΑΡΑΧΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ.

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΜΑΡΑ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ!!!!!!! ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ