Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Αλλαγές στο πολιτικό χάρτη βλέπει η Ντόρα…

Ο πολιτικός χάρτης της χώρας θα αλλάξει δραστικά μέσα στην τετραετία, εκτιμά η Ντόρα Μπακογιάννη, προαναγγέλλοντας εμμέσως τη σύσταση δικού της πολιτικού φορέα.  

Σε συνέντευξή της στο ΚΑΝΑΛΙ1 του Πειραιά η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Τα πολιτικά κόμματα στήθηκαν το 1974. και δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες. Από τη δομή τους, από τον τρόπο λειτουργίας τους και από τον τρόπο με τον οποίον καλούν ή διώχνουν κόσμο. Πιστεύω ότι ο πολιτικός χάρτης της χώρας θα αλλάξει. Και θα αλλάξει δραστικά».
Η κ. Μπακογιάννη απέφυγε να πει αν θα... στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, λέγοντας ότι θα τοποθετηθεί συνολικά για τα θέματα των περιφερειακών εκλογών.
Εξέφρασε ωστόσο την απόλυτη στήριξή της στο Νικήτα Κακλαμάνη για το Δήμο Αθηναίων, ενώ για την υποψηφιότητα του Κ. Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη είπε: «Περιμένω να δω, διότι υπάρχει διαφορετική πολιτική ανάμεσα σε βουλευτές που κατεβαίνουν υποψήφιοι για δήμους και σε αυτοδιοικητικά στελέχη. Μέχρι στιγμής έχω τοποθετηθεί μόνο για τα αυτοδιοικητικά στελέχη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑΣ