Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ο "τεμαχισμός" της ΔΕΗ...

...στα μουλωχτά ο Πάγκαλος προχωρά!


Άρον - άρον πάνε να κλείσουν μέσα στον Αύγουστο τη συμφωνία με την τρόικα για τον τεμαχισμό της ΔΕΗ.  
Την ώρα που ο Παπανδρέου κάνει διακοπές και έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης για να μην εισπράξει πολιτικό κόστος, βάζει τον Πάγκαλο να συναντηθεί σήμερα με υπουργούς και στελέχη των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης προκειμένου να μεθοδεύσουν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. 
Το σημερινό ραντεβού έγινε γνωστό αργά χθες βράδυ και σε αυτό δεν έχει διευκρινιστεί αν θα συμμετάσχουν συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ . 
Ο προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Φωτόπουλος, έχει ξεκαθαρίσει πως θα ... σβήσει την Ελλάδα, αν τολμήσει το κόμμα του να ξεπουλήσει την επιχείρηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Pagalos.jpg

Ξεκινά σε λίγη ώρα στο γραφείο του Πάγκαλου η κυβερνητική σύσκεψη για το θέμα της ΔΕΗ. Τα τηλεφωνήματα από το Μαξίμου στους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ πέφτουν βροχή, με αποτέλεσμα ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να έχει χαμηλώσει τους τόνους. Όχι επειδή φοβήθηκε και ... υπάκουσε αλλά γιατί περιμένει να δει τι θα πει ο Πάγκαλος για την ιδιωτικοποίηση και μετά θα ξαναπεράσει στην αντεπίθεση. Εξάλλου για τους συνδικαλιστές , όπως πληροφορείται το parapolitika.gr, μια παραίτηση αντιπροέδρου της κυβέρνησης, θα κάνει καλό και στην κυβέρνηση και στα συνδικάτα που κάτι θα έχουν ως ... λάφυρο από τη μάχη που θα δώσουν.