Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Γιατί έπεσε ο Κώστας Καραμανλής

Μια προσωπική ερμηνεία για την πτώση του πρωην πρωθυπουργού!
Μετά την  συμφωνία με τους Ρώσους άρχισαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του 2007
Μετά το βετο του Βουκουρεστίου ακολούθησε το Βατοπέδι και μετά την συμφωνία με τη Cosco ξέσπασαν τα Δεκεμβριανά.
Τυχαία;
Δείτε στο βίντεο που ακολουθούν τη σημασία των συγκεκριμένων ενεργειών του:

Κάποια ντοκούμεντα για το πόσο τυχαίες ήταν οι πυρκαιές
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=15852&colid=&catid=33&dt=2007-08-05 0:0:0
Ήδη σε πολλούς τόπους πυρκαγιών βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί, ορισμένοι απ’ τους οποίους παραπέμπουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις…
Με μυστικότητα εξετάζει όλες αυτές τις ενδείξεις η ΕΥΠ.
Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, οι έρευνες έχουν προχωρήσει πολύ. Για παράδειγμα στην Κεφαλονιά, μια περιοχή όπου πράγματι βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί…
Στις σχετικές έρευνες έχουν εμπλακεί και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, όπως τα ΕΚΑΜ…
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κλιμάκια της ΕΥΠ ερευνούν σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες τους δύο τελευταίους μήνες, και κυρίως τον Ιούλιο, εκδηλώθηκαν εκατοντάδες φωτιές κάθε μέρα και κατέκαψαν τεράστιες εκτάσεις και σπίτια.
Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών των πυρκαγιών δεν είναι τυχαίες, ούτε έχουν μπει από βοσκούς, αλλά είναι έργο ύποπτων στοιχείων που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη χώρα μας.
Το γεγονός ότι οι έρευνες γίνονται από κλιμάκια της ΕΥΠ, που οι αρμοδιότητές τους επεκτείνονται σε θέματα εθνικής ασφάλειας, επιβεβαιώνει τις παραπάνω εκτιμήσεις.
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=15788&colid=&catid=33&dt=2007-07-29 0:0:0
Όμως η πύρινη κόλαση στην Αττική δεν θα περιοριζόταν μόνο στην Πάρνηθα και την Πεντέλη, αφού οι εμπρηστές σχεδίαζαν να «χτυπήσουν» και μέσα στην Αθήνα!
Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ έγιναν 9 απόπειρες εμπρησμού στο Ρέμα του Χαλανδρίου που συνορεύει με το δάσος Συγγρού! Ευτυχώς υπάλληλοι των γύρω δήμων, μέλη των οικολογικών οργανώσεων και των ευαισθητοποιημένων πολιτών που περιπολούσαν εντόπισαν έγκαιρα τις εστίες και τις έσβησαν!
Όλες οι απόπειρες έγιναν στο ρέμα μια και εκεί είναι πιο εύκολο να δυναμώσει η φωτιά και να επεκταθεί. Στην περιοχή Βριλησσίων, Μελισσίων και Πεντέλης μέσα σε έναν μήνα άναψαν 45 φωτιές! Ευτυχώς ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Πεντελικού, έργο του δήμου Πεντέλης, αποδείχθηκε σωτήρια δύναμη πρόληψης.
Όλα τα μέλη περιπολούν στις περιοχές αυτές τις «επικίνδυνες» μέρες και έτσι αποτράπηκαν εμπρησμοί και έσβησαν τις φωτιές πριν επεκταθούν. Μόνο μία φωτιά στη θέση Πάτημα στα Βριλήσσια ξέφυγε κι έκανε τη ζημιά της.

Σχέδιο αποσταθεροποίησης

Όλο και περισσότερο ενισχύεται η εκδοχή ότι βρισκόμαστε μπροστά σε σχέδιο αποσταθεροποίησης.
Κάποιοι θέλουν να χειραγωγήσουν τις πολιτικές εξελίξεις. Και μέχρι στιγμής έχουν πετύχει να δημιουργήσουν κλίμα πανικού και απογοήτευσης. Άραγε η ΕΥΠ έχει πληροφορίες για το τι κρύβεται πίσω από τις φωτιές;
Η Κρατική Ασφάλεια δεν έχει τη δική της πληροφόρηση;
Θυμίζουμε ότι όταν και επί ΠΑΣΟΚ είχαμε τα ίδια, είχε ακουσθεί πως πίσω από τις φωτιές κρυβόταν η ΜΙΤ και έκαιγε τα δάση μας για να… διώξει τους τουρίστες από τη χώρα μας.
Ντοκούμεντο για τα Δεκεμβριανά

Οποισδήποτε πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να ανταπεξάλθει σε τέτοια σχέδια..
Η εξωτερική πολιτική του ενόχλησε για αυτό έπρεπε να πέσει…
Μ ε την πτώση του Καραμανλή άνοιξε η κερκόπορτα για την πολυ πολιτισμική Ελλάδα, την επιστροφή των Σλαβομακεδόνων προσφύγων του Εμφυλίου και της επίλυσης όλων των διαφορών μας με γειτονικές χώρες εις βάρος των συμφερόντων μας.
ΥΓ
Από τον τίτλο της τότε καμπάνιας της ΝΔ εμπνεύστηκα τον τίτλο του ιστολογίου το οποίο ξεκίνησα τον Ιούνιο του 2009…Η αιτία ήταν ότι είχα βαρεθεί να βλέπω ιστολόγια να βρίζουν το κόμμα μου και τον πρωην αρχηγό κι έτσι ξεκίνησα να γράφω από αντίδραση.
http://citizengr.wordpress.com/2010/07/17/γιατί-έπεσε-ο-κώστας-καραμανλής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σε ευχαριστώ