Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Μαζέψτε τον, είναι επικίνδυνος

"Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό"!

Δήλωση "βόμβα" του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κυρίου Πάγκαλου στα σημερινά ΝΕΑ και στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Η πιο βαριά και προκλητική φράση απ' όσα ξεστόμισε ο ανεξέλεγκτος προβοκάτορας γιατί είπε κι άλλα πάρα πολλά, όπως να κατέβουν τα τανκς για ν' ανοίξουν οι χωματερές, ότι ο Τσουκάτος απλά μετέφερε χρήματα που του έδωσε η Ζήμενς στο κόμμα κι αυτό δεν παραβιάζει κανένα νόμο και εξαπέλυσε του κόσμου τις συκοφαντικές και υβριστικές φράσεις κατά δεξιών κι αριστερών.
Αφησε και υπονοούμενα ότι οι δολοφόνοι των υπαλλήλων της Marfin βρίσκονται στις τάξεις της Αριστεράς κι ότι η τρομοκρατία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ΚΚΕ.
Επί τη ευκαιρία διάβασε κι έναν κατάλογο με κομματικούς διορισμούς της ΝΔ στην...
ΑΓΡΟΓΗ (τι πρωτότυπο!!!) για να γαρνίρει το αντικομμουνιστικό του ξέσπασμα.
Αυτός ο ίδιος Αντιπρόεδρος μόλις την προηγούμενη Κυριακή καμάρωνε στην Καθημερινή για τη σύνταξη που εξασφάλισε χωρίς να έχει ασκήσει ποτέ του το επάγγελμα του Δικηγόρου κι ότι κοιμάται χωρίς τύψεις!
Προφανέστατα νοσταλγεί την εποχή του εμφυλίου και λειτουργεί ως γνήσιος  κληρονόμος του  DNA του παππού του.
Ο άνθρωπος που "πούλησε" τον Οτσαλάν,ο άνθρωπος που δεν ντράπηκε να πει πως τη σημαία από τα Ιμια την πήρε ο αέρας, προσπαθεί να δυναμιτίσει και να διασπάσει με τις εμπρηστικές δηλώσεις του τις κοινωνικές ομάδες που αντιστέκονται στα αντιλαϊκά μέτρα της υποταγμένης στο ΔΝΤ Κυβέρνησης.

Αυτός  λοιπόν ο άνθρωπος,αν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε έτσι,ή τρελάθηκε ή βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο είναι ακραία επικίνδυνος για την κοινωνική ειρήνη αλλά και για το ίδιο του το κόμμα που το εκθέτει ανεπανόρθωτα για πολλοστή φορά.
Εκτός κι αν,κύριοι του ΠΑΣΟΚ,υιοθετείτε τα όσα σχιζοφρενικά εκστομίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα ο κύριος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησής σας.
Ανατριχιάζουμε ακόμα και στην ιδέα πως ετοιμάζεται κάποια προβοκάτσια εν όψη της μεθαυριανής(Πέμπτη) γενικής απεργίας ανήμερα της ψήφισης του ασφαλιστικού.
Αν κύριε Πάγκαλε έχετε σώας τας φρένας και  στοιχεία για όσα ισχυρίζεστε για νεκρό και τρομοκρατία έχετε υποχρεώσει να πάτε στον εισαγγελέα υπηρεσίας κι όχι στα κανάλια και τις εφημερίδες.
Αν δεν πάτε εσείς οφείλει να σας καλέσει η εισαγγελία να δώσετε εξηγήσεις για όσα λέτε.
Επειδή όμως ούτε το ένα,ούτε το άλλο πρόκειται να συμβεί μαζέψτε τον "σύντροφοι",αποσύρτε τον,κλείστε τον στο τρελάδικο να σταματήσει να ρυπαίνει το δημόσιο βίο και να υποσκάπτει τον κοινωνικό ιστό προσβλέποντας στην εγκαθίδρυση ενός μονοκομματικού κράτους στα μέτρα του και τις απόψεις του. 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: