Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ο αθλητής πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός μας, είναι γνωστό από παλαιά, ότι αθλείται και συχνάζει στα γυμναστήρια. 
Δεν κρύβουν εξάλλου οι υπουργοί, που τον πλαισιώνουν στο δύσκολο έργο, που ομολογουμένως έχει αναλάβει, ότι τον πρωτογνώρισαν σε γυμναστήριο. 
Πρώτη από όλους, η συμπαθής Τίνα.
Εν μέσω ασφαλιστικού και εργασιακού, ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέπτεται κάθε παρασκευοσαββατοκύριακο και από ένα ελληνικό νησί.
Ένας πρωθυπουργός δικαιούται να ξεκουράζεται όπως όλοι οι άνθρωποι, διότι είναι και εκείνος θνητός με ανάγκες ανθρώπινες και οικογενειακές. 
Απόδειξη ότι ο Γ. Παπανδρέου και δουλεύει και έχει...
γυρίσει ήδη 2-3 φορές τον κόσμο, λέγοντας ότι πρόκειται για επαφές στο πλαίσιο της σοσιαλιστικής διεθνούς και μάλιστα χρήσιμες για την χώρα.
Η διακριτικότητα των δημοσιογραφικών σχολίων είναι, κατά την γνώμη μας, άξια επαίνων. Όλοι χαίρονται που έχουμε πρωθυπουργό αθλητή. 
Ο Γ. Παπανδρέου είναι «αθλητικός τύπος», του αρέσει το καγιάκ και όταν μπαίνεις στην Ιπποκράτους, βλέπεις τόσες φωτογραφίες από rafting, trekking και λοιπές συναφείς δραστηριότητες, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ορειβατικό σύλλογο. 
Δεν κατανοούμε όμως για ποιό λόγο, όταν έκανε μια βουτιά στη θάλασσα ο Κ. Καραμανλής, ήταν «τεμπέλης». 
Η διαφορά βρίσκεται στο ότι ο Γιώργος έπεσε κάνοντας ποδήλατο, ενώ ο Κώστας παίζοντας μπάλλα; Μα πρωθυπουργό ψηφίσαμε, όχι σύντροφο για καλοκαιρινή κατασκήνωση.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: