Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Βουλευτής απειλεί μάρτυρα και "παραποιούνται" τα πρακτικά της Εξεταστικής!

* Αόρατο χέρι έσβησε και παραποίησε πρακτικά... 

* Κυβερνητικός Βουλευτής απειλεί μάρτυρα...
Χωρίς προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες στην Εξεταστική για τα δομημένα το οποίο - δυστυχώς - δεν έχει καταγραφεί στα πρακτικά με απόφαση του Ρόβλια αλλά προκάλεσε την αποχώρηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος διευθυντής της διεύθυνσης Δημοσίου Χρέους Χρ. Ντζιούνης απειλήθηκε ευθέως από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Παπαχρήστο από τη θέση του, επειδή αρνήθηκε να μιλήσει για σκανδαλώδεις εκδόσεις δομημένων ομολόγων, όπως ήθελε η κυβέρνηση!
Οι βουλευτές της Ν.Δ. κατήγγειλαν τόσο τον Παπαχρήστο όσο και τον πρόεδρο της Εξεταστικής Ντίνο Ρόβλια, ο οποίος παρενέβη για να σβηστεί από τα πρακτικά η απειλή του Παπαχρήστου! 
«Ω... του θαύματος. Αόρατο χέρι έσβησε και παραποίησε πρακτικά... Κυβερνητικός Βουλευτής απειλεί μάρτυρα...φαίνεται μπήκαμε στην ΄΄νέα εποχή΄΄ που όχι μόνο "δεν δικαιούσθε να ομιλείτε" αλλά και "δεν δικαιούσθε να έχετε γνήσια και πιστά πρακτικά που να καταγράφονται όσα λέγονται στις συνεδριάσεις της Βουλής των Ελλήνων" ανέφερε αγανακτισμένος ο συντονιστής της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος επεσήμανε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ξαναπάει στην Εξεταστική, αν ο πρωθυπουργός δεν λάβει μέτρα για τους βουλευτές του. 
Είναι η πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά που υπάλληλος του Δημοσίου απειλείται μέσα στη Βουλή από βουλευτή με απόλυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: