Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ο Πάγκαλος, η ΑΓΡΟΓΗ A.E. και η κόρη του!

Όχι μόνο δεν χαρίστηκε στον Πάγκαλο ο Σωτήρης Χατζηγάκης που εγκαλείται διαρκώς από την κυβέρνηση ότι διόρισε «γαλάζια παιδιά» και συγγενείς βουλευτών της Ν.Δ. στην εταιρεία ΑΓΡΟΓΗ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση πληρώνοντας τον με το ίδιο νόμισμα.
«Ο κ. Πάγκαλος πληροφορούμαι ότι θέλει να προωθήσει τη σύζυγό του για δήμαρχο στην Αττική. 
Αυτό δεν είναι ανήθικο, με τη λογική αυτή; 
Με τη λογική τη δική μου δεν είναι. 
Αλλά με τη λογική τη δική τους, που επιχειρούν αυτό το ‘'πογκρόμ'' των διώξεων, δεν είναι ανήθικο;» αναρωτήθηκε ο πρώην υπουργός.
Συνέχισε δε τονίζοντας ότι «Δυστυχώς, φτάσαμε σε μία "εποχή Κουτσόγιωργα". 
Ποτέ, ποτέ στην Ελλάδα δεν υπήρξαν μαζικοί διωγμοί 269 παιδιών, φτωχών, των 700 ευρώ, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν, είτε την εμπάθεια, είτε άλλους άνομους σκοπούς.
Και επειδή, ήδη, "έκοψα το φαΐ" από πολλούς, όταν ήμουν υπουργός Γεωργίας, έχω σήμερα αυτές τις επιθέσεις, τη στιγμή που ο κόσμος και ο τόπος φλέγονται από πολύ μεγάλα και σημαντικά ζητήματα. 
Και πάλι ρωτώ: 
Γιατί;».
Στο θέμα Πάγκαλου  ενεπλάκη και η Ν.Δ. η οποία εκτός των άλλων απέδειξε,  με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα., ότι ο Πάγκαλος, παραμονές των εκλογών του 2004 είχε διορίσει την κόρη του στη Βουλή ! 
Αυτός που αποφάσισε να απολύσει σήμερα τους εργαζόμενους των 700 ευρώ, είχε βάλει το παιδί του σε υψηλή και μόνιμη θέση από την οποία αμείβεται με ...πολλά χρήματα. 


Η "χαριστική ΝΔ στον κ. Πάγκαλο!
Δεν έφτανε ο διορισμός στη Βουλή της κόρης Πάγκαλου, από την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, στις 26-3-2004....δύο μήνες μετά, την 26-5-2004, η Ν.Δ. κάνει κι άλλο ρουσφέτι!

Με το ΦΕΚ 127, μετατάσσει την κόρη του κ.Πάγκαλου, Αριάδνη Πάγκαλου, από τη Βουλή, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να έχει η κοπέλα τις διακοπές της Πάσχα, Χριστούγεννα και καλοκαίρι.

Όσο να 'ναι, στις αξιοζήλευτες θέσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι σημαντικό να διορίζονται ...απόφοιτες λυκείου.
Είναι γνωστό ότι από τους χιλιάδες αποφοιτήσαντες το ίδρυμα, είναι δύσκολο να βρείς κάποιον άξιο.
Όργιο ρουσφετιών λοιπόν από την κυβέρνηση Ν.Δ. η οποία άλλωστε φημίζεται για τους διορισμούς ...πασόκων.
Έτσι, η κ.Ψαρούδα (που εξέφρασε άλλωστε πολλές φορές το θαυμασμό της για τον κ.Πάγκαλο) του 'κανε όλες τις χάρες και ο κ.Πάγκαλος ανταπέδωσε ευγενικά.

Νέα Δημοκρατία: το κόμμα των μπούφων


Κατεβάστε ολόκληρο το ΦΕΚ, εδώ
Ακόμη ψάχνεται ο Πάγκαλος, δείτε και ακούστε την απάντηση του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: