Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Το Διαδύκτιο παραμένει ελεύθερο

Δεν έχουμε ξανασχοληθεί και πιθανώς ούτε και να το ξανακάνουμε με το αν ένα blog έκλεισε ή άνοιξε.
Και αυτό γιατί μας είναι παντελώς αδιάφορο υπο την έννοια ότι ο κάθε διαχειριστής έχει δικούς του λόγους τους οποίους αν θέλει μπορεί να τους δημοσιοποιήσει. 
Θα κάνουμε όμως μια εξαίρεση για συγκεκριμένο blog αφου ο φερόμενος ως διαχειριστής του δολοφονήθηκε με αποτέλεσμα να κλείσει.
Και δεν είναι τόσο ότι έκλεισε το συγκεκριμένο blog που ανάμεσα σε αποκαλύψεις ασχολούνταν και με τα βρακιά της Α Κατίνας ή τα σουτιέν του Β ξέκωλου αλλά ότι η δολοφονική πράξη δείχνει να φέρνει αποτελέσματα που δεν είναι άλλα απο την φίμωση,την τρομοκρατία και τον φόβο που φαίνεται να εισέρχεται και στο διαδίκτυο.
Αυτή την στιγμή υπάρχουν στο διαδίκτυο περίπου 50.000 Ελληνες... bloggers.
Αλλοι προσπαθούν βγάλουν χρήματα,άλλοι απλά να ενημερώσουν,άλλοι να αβαντάρουν,άλλοι να κάνουν το ψώνιο τους και άλλοι προσπαθούν απλά να πούν την άποψη τους,να βγάλουν μια κραυγή αγωνίας για τα όσα συμβαίνουν στην δύσμοιρη πατρίδα μας.
Τώρα το ποιοι απο αυτούς "ενοχλούν" την "δημοκρατία" και τις "επαναστατικές" ιδέες είναι εύκολο να καταλάβει ο καθε αναγνώστης.Σίγουρα το blog του δολοφονημένου δημοσιογράφου δεν είναι ένα απο αυτά.Και αυτό γιατί με ευκολία ο κάθε αναγνώστης θα μπορέσει να βρεί στο διαδύκτιο δεκάδες για να μην πω εκατοντάδες άλλα blog τα οποία επι καθημερινής βάσης κτυπούν το κατεστημένο και την κλεπτοκρατία.Κτυπούν τα συνδικαλιστικά παράσιτα και την σύστημα της ατιμωρισίας.Το "δημοκρατικό" σύστημα που δίνει "άσυλο" και βαφτίζει αγωνιστές τους εγκληματίες κουκουλοφόρους και λασπολογεί σε καθε ευκαιρία τις πατριωτικές φωνές.
Το εν λόγω λοιπόν blog που έκλεισε σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα πατριωτικά ιστολόγια.Αρα το χτύπημα ήταν στην αναγνωσιμότητα.Αυτό τους ανυσηχεί........
Η τεχνολογία είναι δύναμη.Ακόμα και στην μάχη του Μαραθώνα που θα εορτάσουμε αυτές τις μέρες οι Ελληνες νίκησαν γιατί πέρα απο την θάρρος και την ανδρεία διέθεταν τεχνολογία.Ο χάλκινος οπλισμός υπερτερούσε έναντι των ελαφρά οπλισμένων Περσών.
Είναι γεγονός ότι το διαδικτυο καθημερινά ανεβαίνει στις προτιμήσεις των πολιτών όσο αφορά την ενημέρωση και όχι μόνον.Και είναι τόσο απεριόριστες οι δυνατότητες που δεν υπάρχει περίπτωση να ελεγχθεί εκτός και αν η "δημοκρατία" σκαρφιστεί καποιο νόμο που και πάλι θα είναι δύσκολο να εφαρμοστεί καθώς θα εμπίπτει στις διατάξεις του Συντάγματος για περιορισμό της ελευθερίας της γνώμης.
Κατά καιρούς έχει απασχολήσει τους εκαστοτε κυβερνώντες το θέμα και προς το παρόν έχουν σκεφτεί μόνο την άρση της ανωνυμίας που δύσκολα θα προχωρήσει όχι γιατί έχουν δημοκρατικές ευαισθησίες αλλά γιατί για να τηρηθεί κατα γράμμα ο νομος μπορεί να βγούν και ονόματα που δεν θα.....ήθελαν.
Είναι άλλωστε γνωστές οι περιπτώσεις ιστολογίων που αβαντάρουν και γλύφουν τα κόμματα.Είναι γνωστές περιπτώσεις και μάλιστα κραυγαλέες για ιστολόγια που στηρίζουν και την αναρχία και την βία αλλά και που προτρέπουν τους "γνωστούς"-"αγνώστους" σε εγκληματικές πράξεις.Είναι γνωστά τα ιστολόγια που χύνουν το ανθελληνικό τους δηλητήριο διευκολύνοντας τα προδοτικά σχέδια των κυβερνώντων.
Ολα αυτά είναι γνωστά.Οπως είναι γνωστή και η προσπάθεια του "δημοκρατικού" συστήματος να βάλει "χέρι" δημιουργώντας κατευθυνόμενα ιστολόγια με διαχειριστές δήθεν δημοσιογράφους που στην πραγματικότητα είναι κομματόσκυλα σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Παρόλα αυτά το διαδίκτυο παραμένει ακόμα ο μόνος χώρος που μπορείς να λάβεις την ενημέρωση που θα επιλέξεις χωρίς υποχρέωση και κυρίως χωρίς να στην σερβίρει ετσι-θελικά η "ελεύθερη" έντυπη δημοσιογραφία των 50-60 εφημερίδων που ανήκουν σε 5 οικογένειες και ακολουθούν συγκεκριμένη πολιτική.
Ας επανέλθουμε όμως στο χτύπημα των τρομο-αλητών.Ακουσα πολλούς δημοσιογράφους να λένε πως επειδή ο στόχος ήταν η ενημέρωση για αυτό το χτύπημα ήταν τέτοιο.
Δηλαδή οι δολοφόνοι έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν το κουδούνι του σπιτιού του.
Να θυμίσω την δεκαετία του '80 την δολοφονία του διευθυντή της Απογευματινής όπου πήγαν στο γραφείο του και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.
Σε κάθε περίπτωση τα χτυπήματα των "επαναστατών" πρέπει να υποδηλώνουν και κατι ώστε να μην χαρακτηρίζονται απο τους ομοϊδεάτες και το άρρωστο μυαλό τους απλά εγκλήματα.
Ετσι και σε αυτή την περίπτωση θεώρησαν ότι χτυπούν την αναγνωσιμότητα,χτυπούν το μέσο και όχι συγκεκριμένο blog,χτυπούν κάποιον ώστε να "συμμορφωθούν" οι υπόλοιποι.
Ομως εδω υπάρχει και ενας άλλος κίνδυνος που οι άχρηστοι του υπουργείου προστασίας του λαθρομετανάστη πολιτη δεν έχουν σκεφθεί.
Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα,η αδυναμία προστασίας της ζωής και της περιουσίας ,η ατιμωρησία των κλεφτών του ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών και η ανοχή στα ακροαριστερά σκουπίδια ισως....ισως λέμε να δώσει αφορμή σε κάποιους άλλους να δημιουργήσουν αυτό που λέμε αντίπαλο δέος για να διαπιστώσουν πόσο αγωνιστές είναι οι "επαναστάτες" όταν δεν θα χτυπούν πλέον άοπλους πολίτες,ανυποψίαστους αστυνομικούς και δεν πυρπολούν άψυχα αντικείμενα.Πόσο "επαναστάτες" είναι όταν γνωρίζουν ότι ο "στόχος" θα ανταποδώσει.
Αυτή όμως είναι μια σκέψη που καλό θα είναι να μην γίνει πράξη.
Οι Ελληνες πατριώτες έχουν αποδείξει και την αγάπη τους για την πατρίδα και τον σεβασμό τους στο νόμο.
Αυτοί που δεν έχουν πράξει το ίδιο είναι κλεφτο-"δημοκράτες" και τα ακροαριστερά εγκληματικά στοιχεία που ελεύθερα τρομοκρατούν την χώρα απολαμβάνοντας το πολιτικο άσυλο των κυβερνώντων και των μεγαλοδημοσιογράφων των "μεγάλων" καναλιών που δεν διστάζουν ενίοτε ακόμα και δημόσια να τους δικαιολογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: