Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Κροκοδείλια δάκρυα από τους ναζί του καθεστώτος για τον θάνατο του Γκιόλια που οι ίδιοι σκότωσαν

Το πολιτικό παρακράτος σκότωσε τον Γκιόλια και όχι μία ''Σέχτα Επαναστατών'' όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι Γκέμπελς του καθεστώτος. Παπανδρέου, Χρυσοχοϊδης, Βούγιας και το ψευτοαριστερό ναζιστικό παρακράτος ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Γκιόλια, αφού αυτοί είναι που συνειδητά προστατεύουν εδώ και χρόνια κάθε ψευτοαριστερό ναζί τραμπούκο:

Τα φασιστοειδή του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσαν να κλείνουν λιμάνια και επιχειρήσεις, να σπάνε μαγαζιά και πανεπιστημιακά ιδρύματα, να δέρνουν και να σκοτώνουν καταστηματάρχες και εργαζόμενους που θέλουν να δουλέψουν, εάν δεν είχαν ισχυρή κάλυψη, όχι μόνο από τα αντίστοιχα κόμματα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά από την εκτελεστική εξουσία και την δικαιοσύνη, κάτι που αποδεικνύει ότι τα φασιστικά αυτά τάγματα εφόδου και οι προστάτες τους αποτελούν κομμάτια του ίδιου βαθέως αντιδημοκρατικού καθεστώτος.
Δείτε ποιοι είναι οι προστάτες τους και πως παρεμβαίνουν εξωθεσμικά και παράνομα για την προστασία των ψευτοαναρχικών πλιατσικολόγων:
Ο πρώην ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ υφυπουργός ψευδοπροστασίας του πολίτη κ. Βούγιας, παρεμβαίνει εξωθεσμικά για να απελευθερώσει συλληφθέντες με μολοτωφ, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο ΄΄επαναστάτης΄΄ γιός του επίσης ΄΄επαναστάτη΄΄ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη.
http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/12/o-boygias-afhnei-elefthera-ta-paidia-toy-boylefth-toy-syriza-koy.html
Ο ΄΄φίλος των αναρχικών΄΄ -κατά δήλωση του- υπουργός ψευδοπροστασίας του πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης, αφήνει ελεύθερους ψευτοαριστερούς που επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικούς ή και χειροδίκησαν εναντίων τους και κατακεραυνώνει τους αστυνομικούς γιατί τους κυνήγησαν!!!
http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/530221.html
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κουράκης με εκλεκτά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, υποστηρίζει σε δίκη, τα φοιτητικά τάγματα εφόδου που χειροδίκησαν εναντίων άλλου ακαδημαϊκού και κατέστρεψαν δημόσια περιουσία (έχτισαν την είσοσο του γραφείου του αντιπρύτανη), με αποτέλεσμα το δικαστήριο να βγάλει την εξής μοναδική αθωωτική απόφαση.
Ο εισαγγελέας της έδρας διαπίστωσε μεν ότι «τα αδικήματα της άσκησης βίας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης φαίνεται από τις καταθέσεις και τα στοιχεία της δικογραφίας ότι έχουν αντικειμενικά διαπραχθεί». Παρόλα αυτά οι έξι «χτίστες» αθωώθηκαν γιατί λέει «τελούσαν υπό νομική πλάνη, θεωρώντας ότι στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας αντίστοιχες ενέργειες καταγράφονται συχνά».
http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/535726.html
Ο ΄΄λαοπρόβλητος΄΄ δήμαρχος Ηρακλείου, απαιτεί και επιτυγχάνει την απελευθέρωση δύο πλιατσικολόγων νεοαριστερών που είχαν συλληφθεί την ημέρα διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδα-Ισραήλ
http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/05/ypothalpsh-egklhmatia-apo-politika-proswpa-moygga-ta-mme.html
Σε οποιαδήποτε αστική δημοκρατία όπου λειτουργούν οι θεσμοί, οι παράνομες και εξωθεσμικές παρεμβάσεις υπέρ συλληφθέντων θα είχαν ως αποτέλεσμα την δίωξη των αξιωματούχων που την διέταξαν και την κατακραυγή των ΜΜΕ.
Αυτά βέβαια συμβαίνουν για τους κουτόφραγκους στις Δυτικές Αστικές Δημοκρατίες. Εμείς εδώ έχουμε τους τοπικούς φεουδάρχες, οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν, ενώ παράλληλα μας λένε πόσο περήφανοι πρέπει να νιώθουμε που είμαστε απόγονοι του Περικλή...
Στην νοτιοβαλκανική μπανανία μας, οι Παπανδρέου, ΝΔ του Σαμαρά, KKE, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, κουκουλοφόροι είναι όλοι μέρος του ίδιου αντιευρωπαϊκού ψευδοπολυκομματικού καθεστώτος, που κοροϊδεύει και καταστρέφει τον Ελληνικό λαό.
Δημοκρατικό Μέτωπο τώρα για την αντιμετώπιση της καθεστωτικής φασιστικής δοσιλογικής Λερναίας Ύδρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ εισαι γκεμπελικο φερεφωνο.Γιαυτο οι Αμερικανοι δεν κλεινουν το αισχρο στομα σου οπως εκαναν με τον Μπαρμπανικο.Αυτοι υπαγορευουν αυτα που γραφεις.Προσεχτε γιατι υπαρχουν αποδηξεις σαχλαμαρες ( πληθυντηκος ).
Αν δεν θελετε να δειτε την φατσα σας στο Διαδυκτιο..Αει σιχτ....