Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ξεσκεπάστηκαν με την δολοφονία..!

Έβγαλε τις μάσκες αυτή η δολοφονία...
Για ακόμα μία φορά φάνηκε η γύμνια του χώρου.
Δυστυχώς όχι μόνο των ΜΜΕ αλλά και μεγάλης μερίδας των δημοσιογραφικών Blogs...
Υποκρισία.
Τί θέαμα και αυτό! 
Να βλέπεις άρθρα η /και αφιερώματα που "Πενθούν" και "Στηρίζουν" από ανθρώπους που μόλις πρίν λίγες ώρες ΈΒΡΙΖΑΝ και ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΑΝ τον  δολοφονηθέντα ! 
Να διαβάζεις στο troktiko ανάρτηση που δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν... έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον μ. Σ. Γκιόλια , αλλά από χθες μέχρι και τώρα έχει σταματήσει κάθε άλλου είδους ανάρτηση και το μόνο που κάνει είναι να δημοσιεύει με ρυθμό πολυβόλου (ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ οι αναρτήσεις σχετικές με τον μ. Σ.Γκιόλια !!!) σχόλια αναγνωστών αλλά και να ΔΕΧΕΤΑΙ συλλυπητήρια (!!!) από απλούς αναγνώστες και δεκάδες blogs (που ίσως επιζητούν να εμφανιστεί το όνομα του blog τους στο μεγαλύτερο Ελληνικό blog...).
Όλη η blogοσφαιρα έγραψε για την δολοφονία του , όλοι έκαναν αφιερώματα όλοι (Με ελάχιστες εξαιρέσεις ...) καταδίκασαν , αλλά ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν δέθηκε συλλυπητήρια όπως το troktiko...
Γιατί το κάνει αυτό;
Δεν μπορώ να φανταστώ.
Δεν είναι δυνατόν  ο "Κοσμος να  τοχει Τούμπανο ..." και εσύ να αρνήσαι κάθε σχέση...
Το Blog αυτό υπέβαλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά του Σ.Γκιόλια από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση αλλά αρνείται να υποβάλει συλλυπητήρια σε κάποιους που για τους δικούς τους λόγους αρνούνται κάθε σχέση μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: