Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Τζένιφερ Λόπεζ: Για τα λεφτά θα γιορτάσεις τα γενέθλια σου με τους βιαστές;

Νέα Υόρκη – Η Cyprus Action Network of America (CANA) ενημερώνει ότι μέχρι τις 4 Ιουλίου, 2010 η Αμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ δεν είχε ακόμα ακυρώσει ή διαψεύσει ότι θα επισκεφθεί το παράνομο ψευδο-κράτος που δεν αναγνωρίζεται από κανένα εκτός από την  Τουρκία.  
Ελληνο-κύπριοι απ΄όλο το κόσμο έχουν στείλει  χιονοστιβάδα διαμαρτυριών/επιστολών στους αντιπροσώπους της, την εταιρεία William Morris Agency στην Νέα Υόρκη. 
Η εκστρατεία επιστολών διαμαρτυρίας, πρωτοβουλία της CANA υποστηρίχτηκε από την Κίνηση για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο, την Κίνηση Προσφύγων και Εκτοπισμένων Μητέρων, την Αδούλωτη Κερύνεια, την ιστοσελίδα Εφύλακας, την εβδομαδιαία εφημερίδα Το Κυπριακό Ποντίκι της Κύπρου, το...
HELLENIC ELECTRONIC CENTER (HEC), AMERICAN HELELNΙC COUNCIL AHC, THE NATIONAL HERALD ETHNIKOS KYRYX  (Εθνικός Κήρυξ) ελληνική δίγλωσση εφημερίδα Νέας Υόρκης, την καθημερινή εφημερίδα της Κύπρου Σημερινή και άλλα μέσα ενημέρωσης και ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων ανα τον κόσμο και την ομάδα στο  FACEBOOK με την ονομασία  AGAINST JENNIFER LOPEZ PERFORMING IN OCCUPIED CYPRUS, το οποίο μόνο σε λίγες μέρες προσέλκυσε 8,000 μέλη.

Στην σημερινή της έκδοση (5 Ιουλίου 2010) η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Ζαμάν επιβεβαίωσε το πολιτικό χαρακτήρα της παράνομης επίσκεψης Λόπεζ, ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ υπέγραψε συμφωνία με τους ούτω λεγόμενους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Καζίνο «Κρέιτος» μόλις πριν τρείς μέρες. Η Ζαμάν αναφέρει « Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες έβαλαν πίεση πάνω στην Λόπεζ να μην επισκεφθεί την «Τουρκική» Κύπρο. Βέβαια, επηρεάστηκε από την πίεση. Πήρε και απειλές από Έλληνες. Ως αποτέλεσμα, έχει κάποιους δισταγμούς. ΄΄Ομως υπάρχει ένα συμβόλαιο που υπέγραψε η καλλιτέχνιδα».
Το τουρκικό λόμπυ επίσης σχεδιάζει σύμφωνα με ισχυρισμούς να μεταδώσει το γεγονός σε 193 χώρες όμως σημειώνει πως « ΤΟ CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA (CANA), καλεί την κοινότητα να τηλεφωνεί  να στέλλει φαξ και ηλεκτρονικά μηνύματα στην William Morris Agency στην Νέα Υόρκη που αντιπροσωπεύει τη Λόπεζ καλώντας την «να μην επισκεφθεί την τουρκο-κρατούμενη Κύπρο». Η ίδια είδηση επιβεβαιώνει ότι η Λόπεζ αναμένεται στο τουρκο-κρατούμενο από τα τουρκικά στρατεύματα μέρος της Κύπρου στις 20 Ιουλίου, την 36η επέτειο της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής εισβολής στην Κύπρο.
Σε σημερινή είδηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ είπε πως ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερτογάν θα εγκαινιάσει το ξενοδοχείο. Η τουρκική εφημερίδα Βολκάν αναφέρεται στον  «ακτιβισμό Ελληνοκυπρίων» και διερωτάται πως με αυτό θα επιτευχθεί συμφωνία στο Κυπριακό και καλεί τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου να ακυρώσει την επόμενη συνάντηση του με τον Πρόεδρο Χριστόφια εις διαμαρτυρία ενάντια στην στάση των Ελληνοκυπρίων στο θέμα Λόπεζ. Το τουρκικό ΣΝΝ ισχυρίστηκε χθες ότι το γεγονός Λόπεζ σκηνοθετήθηκε για να «φέρει τις δύο κοινότητες Έλληνες και Τούρκους μαζί». Τα τουρκικά Μ.Μ.Ε ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ θα πληρωθεί $3 δολάρια. Για να γιορτάζει με τους αμετανόητους βιαστούς των 800 Ελληνο-κυπρίων γυναικών..


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ– ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΟΠΕΖ

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τις διευθύνσεις πιο κάτω για να γράψετε τις επιστολές σας, και να τις στείλετε μαζί με τα βίντεος στα δίκτυα της Λόπεζ:

Νέο βίντεο στο You Tube από την μεγάλη υποστηρίκτρια της CANA και καλλιτέχνιδα με βάση τη Νέα Υόρκη Kalliope Amorphous


Η Επιστολή της Ελληνο-κύπριας πρόσφυγα κας Φανούλας Αργυρού “ Dear Ms Jennifer Lopez 800 Greek Cypriot women were raped by the Turks in 1974…”

Έχει μεταφραστεί στα Ισπανικά από τρείς μεταφραστές από το Έκουατορ, και το Μεξικό. Πολλές και ειδικές ευχαριστίες από την CANA στην υποστηρίκτρια και ξακουστή συνθέτiδα  Διαμάντα Κάλας  (υποστηρίκτρια της αναγνώρισης της Γενοκτονίας)  και την επίσημη ιστοσελίδα της Διαμάντα Κάλας στο FACEBOOK.
Η Ισπανική μετάφραση της επιστολής “ Dear Ms Jennifer Lopez, 800 Greek Cypriot women were raped by the Turks in 1974…”

Στείλετε τις επιστολές σας με λεπτομέρειες των τουρκικών παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που περιλαμβάνουν τους τουρκικούς βιασμούς των 800 Ελληνοκυπρίων γυναικών το 1974, το δημοσίευμα των «Κυριακάτικων Τάιμς» του Λονδίνου για την καταδικαστική για την Τουρκία  απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης το 1976, το δημοσίευμα της βρετανικής «Τhe Sun”, με τις τουρκικές βαρβαρότητες ημερ. 5 Αυγούστου 1974, στην Διεθνή Αμνηστία με βάση την Ουάσιγκτον DC των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και στην Γραμματεία της Διεθνούς Αμνηστίας με βάση το Λονδίνο, και αντιγράψετε όλες τις προηγούμενες σας διαμαρτυρίες/επιστολές στους William Morris Agency που αντιπροσωπεύει την Λόπεζ και σημειώσατε την υποκρισία της Τζένιφερ Λόπεζ να υποστηρίζει τις δολοφονίες των γυναικών στο Μεξικό αλλά να αγνοεί τους βιασμούς των 800 Ελληνο-κυπρίων γυναικών από τους Τούρκους κατά την παράνομη τουρκική στρατιωτική εισβολή το 1974. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι:

Amnesty International Secretariat
http://www.amnesty.org/en/contact

Also Jennifer Lopez's Twitter account and her official website :
http://twitter.com/jlo
http://www.jenniferlopez.com/community


Και το νέο βίντεο στο σύνδεσμο αυτό -

Δεν υπάρχουν σχόλια: